Wednesday, 28 December 2016

PB ON SALES: INGAT PB INGAT TLC!!!

Ingat PB, ingat TLC ❤

premium beautiful expert


Kami Premium Beautiful Expert terlatih.

Nak bagi service untuk product mewah mampu milik ni memang kena ada special training dan kami antara yang Pakar dalam membantu anda untuk dapatkan BENTUK BADAN YANG IDEAL dalam masa 5 minit je.

Untuk 3 hari ni sales for special discount masih on untuk yang dah bertahun tanam azam untuk dapatkan berat badan dan bentuk badan ideal.

PREMIUM BEAUTIFUL ON SALES
PREMIUM BEAUTIFUL ON SALES
PREMIUM BEAUTIFUL ON SALES

Hubungi 013-2023797

www.rajactsuhaida.com

#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC
#PremiumBeautifulExpert

Monday, 26 December 2016

PREMIUM BEAUTIFUL & BREAST CANCER



SHARING FROM KAK SORAYA

premium beautiful & breast cancer

My cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Onclogist  said masa tu high chance for it to come back to the brain within 2 years.

I am a cancer survivor want to share how it feels because when you are fighting between life and death you want to hear benda2  yg 'sahih' - genuine, authentic, sound. Proven things and not be hoodwinked by crack remedies. Sebab dlm market ada mcm2 claim tentang rawatan cancer e.g Kangen Water, Transfer Factor, reverse osmosis, tukang urut cancer, rawatan ghaib  etc etc etc 😱 Semua ni akan datang bila you sakit, so who to believe?

To be honest, I know my health has been enhanced through the PB.

I started using the PB  1.5 years after I had surgery, chemo, radiotheraphy. Syukur Alhamdulillah.

Yang paling ketara, during a follow up mammogram the radiologist commented that my breast skin n scar nampak bersih/cantik tak mcm dulu. The scar used t be hard n the skin hitam and dry due to 35 radiotheraphy sessions. Skin tu dulu mcm terbakar. Selepas pakai PB ia bertukar, probably because the FIR concentrated at the lace stitching yg ada di cup area.

Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the PB helps as it helps to regulate our body temperature through the FIR. So keeping your body temperature up is vital in fighting/preventing C and a fact that many do not know.

Cancer cells also grow in Oxygen free environments, sebab tu exercise is important. So even when I run or go to the gym I use my PB sebab the FIR enhances blood circulation, thus increasing oxygen levels. Cancer cells don't like this! 😊 InsyaAllah.

So kalau ada sesiapa yg tak nk pakai PB sebab dia takut panas ke tak selesa ke, K Soraya selalu share  this  point. Esp now we live sleep drive semua nak aircon..memudaratkan  sebenarnya.

So ini antara testimony yg saya share, but always stress that it can help the healing process or prevention, amongst other things, such as:

1. Lifestyle changes -food, juicing,  exercise, rest
2. Mindset changes - prayers, faith n positive thinking
3. Regular checkups & listening to your body - check all warts n bumps you may find
4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.

PB is just alternative because there are no empirical studies (tested and proven scientifically  and based on a big population) but most of what we share ia from customer testimonial.

SubhanAllah, semua perancangan Allah. Kita usaha n doa sebanyak mungkin.  I have complete faith in Allah's mercy. 

Apa yg K Soraya nk share kalau kita nak sihat, deep faith, positivity  n try Everything that you feel helps you.  ( PB Bvsm garlic Garam buloh) All these I guna.πŸ˜„ Yakin Sihat. InsyaAllah.

Thanks for reading

Friday, 23 December 2016

KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL:KORSET EKSLUSIF

Korset premium beautiful ni sangat ekslusif!!!

kelebihan premium beautiful


Ini semua ciri ciri yang ada pada Korset Premium Beautiful yang tak de pada korset lain..

KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL
KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL
KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL

1) superbrand
High quality & high quantity lebih 23 tahun dalam pasaran

2) Lifetime warranty
Repair free seumur hidup , tang mana yang nak repair free je walaupun tempat yang sama repair banyak kali..
Dalam sebulan siap la repair

3) teknologi Jepun US Jerman Taiwan
Ini memang buatan malaysia ,kilang kat malaysia jahit kat malaysia tapi teknologi ,fabrik, benang semua import dari negara2 ni

4) FIR
Teknologi fir yg digunakn untuk perubatan .biasanya kami panggil pb ni corset anti kanser .
FIR ni baik untuk melancarkn darah

5) Pengiktirafan
Baik untuk tulang belakang dan slip disc.. Di iktiraf pakar tulang US

6) Fabrik
Tak panas tak sejuk fabrik bermutu tinggi seakan fabrik pakaian renang/ penyelam
Fabrik terbaik dalam serapan dan anti bau

7) Kuasa regangan
Bile pakai tak macam robot . Corset ikut kita bukan kita ikut corset . Nak solat nak jogging  nak exercise  mudah pakai pb takde masalah malah hasil berganda

8) 70% 30% 100%
PB adalah alternative / rawatan termurah untuk sihat dan cantik.maksudnya kalau orang beli pape nak cntik je tapi kalau pkai pb leh dpt sihat dan cantik pastu confident

korset kesihatan


Uols boleh compare kenapa pkai PremiumBeautiful lebih selamat dari makan pil/ pembedahan/krim kurus..

Free Fitting n Consultation;
013-2023797

Thursday, 22 December 2016

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL: BERSALIN CZER

Siapa cakap kalau bersalin czer xboleh pantang mcm bersalin normal??

Dengan premium beautiful..semua boleh!!!

Real testimoni
TESTIMONI BERSALIN CZER
TESTIMONI BERSALIN CZER
TESTIMONI BERSALIN CZER

Testimoni bersalin czer

Jom baca sharing dari Mother Of Two ni
.
.

"Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur. 'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan.

Nasib baik ade PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni.

Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan.

Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»"
-Faezah Mansor @ Kakjah, Muar Johor-

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL: BERSALIN CZER

Siapa cakap kalau bersalin czer xboleh pantang mcm bersalin normal??

Dengan premium beautiful..semua boleh!!!

Real testimoni
TESTIMONI BERSALIN CZER
TESTIMONI BERSALIN CZER
TESTIMONI BERSALIN CZER

Testimoni bersalin czer

Jom baca sharing dari Mother Of Two ni
.
.

"Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur. 'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan.

Nasib baik ade PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni.

Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan.

Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»"
-Faezah Mansor @ Kakjah, Muar Johor-

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL: TIPS LEBIH LAWA LEBIH KURUS


TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL
TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL
TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL


Credit to Ain Afiqah for the real testimoni

Testimoni premium beautiful


πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

[PREMIUM BEAUTIFUL IS AWESOME!!!😘😘]

Corset Premium Beautiful ni mmg the best corset ever yang pernah Ain jumpa taw. Mana taknya, baru beberapa bulan guna Premium Beautiful Ain dah lost 10kg. Dan yang paling penting spare tyre xde dah. Kalau dulu, ya ampun.. Lemak sana sini weyh... πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯...

Nak jog xde mase. Nk diet?? Alamak sedap nye makanan2 kat malaysia ni. Kan? Pakai je Premium Beautiful. Xyah diet n jogging teruk2. 1jam bakar 900 kalori. Kalau sehari suntuk waktu bekerja uolls pakai, x ke beribu kalori terbakar. Mudah je kan?

Ni antara kesan Premium Beautiful kat diri Ain sebagai pengguna tegar Premium Beautiful. Cewaaah:

1. Berat badan trun
2. Hilang sakit belakang
3. No spare tyres
4. Badan fit and firm
5. Postur badan dah tak bongkok
6. Dah boleh pakai dress cantik2.. 😍😍😍

Senang cmnilah. Uolls tgok jela gmbar before and after ain ni. Sbb kalau nak citer kebaikan Premium Beautiful ni, smpai esok x sudah. Hehehe. Gmbar ni time dinner company di company yang sama. Yang membezakan tahun jer. Tahun 2015 vs 2016..


Wednesday, 21 December 2016

NAK CANTIK MENAWAN!!!!






ANDA TERLALU KURUS? sampai boleh ditiup angin...




 ANDA TERLALU GEMUK? sampai susah memilih pakaian yg sesuai..


ANDA BYK LEMAK BERLEBIHAN & POSTUR BADAN TIDAK CANTIK?

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
sangat sesuai untuk u all yang
~ nak KURUS
~ nak cantik
~ nak sihat
~ body kendur sana sini ; lemak berlebihan yang tak terkawal
~ masalah senggugut
~ migraine
~ sembelit
~ back pain / sakit-sakit belakang / sakit pinggang
~ banyak angin
~ yang nak kawin sebagai korset majlis kawin untuk nampak lebih slim, cantik masa sarung dress wedding..curlastt gitueee!!
~ yang bakal bersalin or baru lepas bersalin
~ stretchmark
~ selulit
~ breast lump
~ sakit tulang
~ masalah kesukaran untuk tidur
~ inginkan ZURIAT
~ masalah hubungan kelamin suami isteri
~ tumbesaran yang sihat

πŸ“ž013-202 3797
#yourpbexpert
#premiumbeautiful
#corsetserbaguna
#TopLeadersCircle

contact me

hai...assalamualaikum...salam sejahtera..
terlebih dahulu, ida nak mengucapkan jutaa terima kasih kepada uols sebab sudi singgah kt blog ida ni..di sini ida adalah  'Consultant and Trusted Agent' untuk produk kesihatan dan kecantikan.. jika berminat untuk berurusan dengan ida, jangan malu jangan segan untuk call/whatsaap ida ye..


PREMIUM BEAUTIFUL TRUSTED AGENT

- Big Dream Mama
- Passionate To Success
- Proud Members of Top Leaders Circle
- Cool Mama + Wifey
-Becoming Succesful Businesswoman

AUTHORIZED AND EXPERT FOR

- Premium Beautiful
- Marine Essence
Eziclean
- BioVelocity SleepMate
- Set Kempis Perut
- Herba Maharani
- JTX1000 Gold
- BB PLUS
- Celgynic Gold


Top Leader Circle (TLC) | The Millionaires Project | SOHOBIZ
Leading Online Marketing Group (Omnipreneur) | Side-business with fulltime income Earn 4-5 figures income working from home | Structured Mentorship Programme

For Buy Premium Beautiful & Appointment call / whatsapp me :



LOVE,
Ida
013-2023797 / 013-2023787
rajactsuhaida@gmail.com


Tuesday, 22 November 2016

BIO EVER PLUS : Krim Pengunduran Usia



Bio ever bukan ubat dan tak ada unsur ubat-ubatan pun. 

Ia gunakan teknologi serapan aloe vera untuk lembutkan keratin dan buka liang roma. 

Minyak kacang soya iaitu liposom yang ada unsur diosgenin akan di hantar ke bahagian kulit dan akan selaraskan fungsi badan. 

So that, Bio Ever Plus memang bagi kesan yang lebih baik di mana cara penggunaannya adalah berbeza dengan ubat-ubatan lain.







Kandungan utama dalam Bio Ever Plus


Pegaga
 Wild yam
 Kacang soya


Keberkesanan Bio Ever Plus
  • Kaya dengan antioksidan dan anti penuaan…boleh la nampak lebih awet muda dari usia sebenar kita.
  • Kaya dengan diosgenin yang boleh aktifkan hormon, di mana sangat membantu untuk menggalakkan kadar metabolisme dan selaraskan system saraf tubuh kita.
  • Yang ni best untuk saya, dan sure bagus jugak untuk uols tau sbb semua orang pun ada je kelenjar thyroid masing-masing kan…di mana bio ever cream ni pun baik untuk memelihara kalenjar tiroid, kalenjar adrenal, ovari dan testis serta kalenjar-kalenjar endokrin yang lain.
Tingkatkan stamina dan tenaga. Tenaga apa? Hehee..segala tenaga yang ada lah ;)


Bagaimana Bio Ever Plus bertindak pada badan kita?

Cara dia :
Dengan system bio teknologi ia menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga, wild yam dan kacang soya secara terus ke dalam darah melalui luaran kulit.

Size liposom yang kecik boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan.

Pegaga menggalakkan penyembuhan luka dan merangsang sintesis kolagen.

Wild yam dan kacang soya pulak, mengandungi rumusan yang boleh aktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang hampir sama dengan aktiviti hormon badan kita.
Kacang soya dalam bio-ever ada zat-zat semulajadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita di mana ianya amat berkesan dalam mengatasi proses penuaan.

Diosgenin yang ada dalam bio ever pula dapat aktifkan hormone-hormon badan macam progesterone, testosterone, kortisol dan sebagainya.

Hormon-hormon yang di sebut ni dapat selaraskan system badan termasuklah fungsi metabolisme dan system saraf di samping melambatkan proses penuaan organ badan dan pelihara funsi fisiologi badan.


Cara Aplikasi / guna Bio Ever Nano Cream

 Urut dalam gerakan berpusing (lawan jam/anti-clockwise)







Bagaimana tahap serapan Bio Ever Plus ni?
Masa dia menyerap adalah dalam 2-3 minit je bagi selepas haid berhenti hingga lah 7 hari sebelum mulanya haid yang seterusnye.

Lepas tu masa serapan hanya perlukan 15 saat je.

Lagi cepat serap makna nye badan kita mempunyai lebih banyak hormon untuk diagihkan ke tiap kelenjar endokrin.




Boleh ke guna Bio Ever Plus masa haid dan dah menopaus?
Boleh. Digalakkan. 
Bio ever jugak sesuai di gunakan oleh kaum wanita yang telah mengalami menopause.






Adakah Bio Ever Plus akan akibatkan haid datang awal atau tertunda?
Progesteron yang semulajadi akan selaraskan keadaan fisiologi badan untuk kembali normal. Dalam nak selaraskan hormone pada peringkat awal, masa kedatangan haid mungkin akan ada sikit perubahan disebabkan ketidakseimbangan hormone bagi setiap individu. Namun semua nye akan kembali normal lepas tu.


Bio Ever Plus sesuai ke untuk ibu menyusu?
Bio ever tak digalakkan untuk ibu yang sedang menyusu bayi.
 Sebab kandungan wild yam akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Risau baby uols elergi yam so that ia nye akan menggangu system pencernaan baby.






Antara reaksi yang timbul masa proses detoksifikasi semasa gunakan Bio Ever Plus?
Ada yang dapat gatal-gatal
Kulit kemerahan
Sakit kepala
Kentut-kentut
Kulit melecet




Segala symptom yang tak menyenangkan akan hilang lepas proses penyelarasan badan dijalankan kira-kira 7 hari ke satu bulan.

Apa pun dapatkan nasihat doctor sekiranye berlaku ketidakserasian sebab tahap kesihatan dan sensitivity seseorang adalah berbeza. 


Akibat Hormon Yang Tidak Seimbang



Antara perubahan ketara akibat hormon yang berkurangan atau tidak seimbang ini ialah perubahan dari segi:



ΓΌ     Berat badan atau bentuk badan

ΓΌ     Daya ingatan menjadi lemah

ΓΌ     Berkurangan tenaga

ΓΌ     Rambut gugur dan tidak bermaya

ΓΌ    Peyakit dan berbagai-bagai lagi masalah kesihatan yang timbul


Di antara fungsi-fungsi hormon adalah seperti berikut:-

Ø Penting di dalam kesihatan kulit, menjadikan kulit lebih  tegang, anjal licin dan cerah berseri

Ø  Menyerlahkan keremajaan dari usia sebenar

Ø  Membuatkan lelaki “LELAKI” dan wanita “WANITA”

Ø  Meningkatkan prestasi seksual, “kelakian” dan kesuburan

Ø Mengawal kitaran haid, penting sewaktu hamil dan kelahiran

Ø  Mengawal atur degupan jantung dan pernafasan
Ø  Membuatkan anda tidur nyenyak di waktu malam 
Ø  Membina tulang, memelihara otot dan melancarkan fungis sendi
Ø Mengawal tekanan, mengelakkan keletihan, mengurangkan kerisauan dan mengawal  kemurungan 




Untuk Keintiman Suami Isteri


Ø      LELAKI -  Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama.  Amalan harian selepas mandi 2 kali sehari  disapu di bahagian pinggang, di bahagian ari-ari dan juga di bahagian dalam paha,
        Kesan -  memanjangkan, membesar dan tahan lama

Ø      WANITA -  Sapu di bahagian ari-ari, pinggang dan bahagian dalam paha
Kesan – membersih dan menguatkan rahim, memantap, mengetat dan menjadikan isteri lebih sensiti.  Sapu tiap-tiap hari selepas mandi 2 kali sehari


Durasi Penggunaan Bio Ever Plus



Guna waktu pagi dan malam. 
Sesuai je untuk digunakan jangka panjang dan tak kan sebabkan ketakselesaan.

Minum AIR yang banyak untuk membantu proses detoksifikasi iaitu nyahtoksid.


Dapatkan BIO EVER Plus segera Untuk 
Kesihatan – Kecantikan - Keintiman

Harga Bio Ever Nano Cream sekotak
RM268.00

nak diskaun boleh kawtim dengan ida ye...confirm special price for u ;)