Tuesday, 25 October 2016

Premium Beautiful - TESTIMONI SENDIRI

Hai semua...

hari ni saya nak kongsikan pengalaman saya yang paling manis selepas menyarung korset Premium Beautiful ni....

tadaa...

Dah lama saya dok intai corset premium beautiful(PB) ni..bagusnye kalau dpt pakai corset (hanya bermonolog dalam hati). Tengok kawan asyik post je kebaikan PB. Nk tanya segan. Takut dia tau kita dh gemuk..hahaha

Dari bersalin anak pertama..tunggu nk pakai PB sampai mengandung anak kedua..haha..Dalam pantang pulak, bukannye pantang betul2..bengkung tak pakai..makan?? tak payah cakap la..semua makan..mak cakap orang pantang tak boleh tambah nasi..depan mak angguk..belakang mak..haha..dua tiga pinggan kita makan..lapar la orang lepas bersalin ni..masa tu memang tak sedar perut dh makin buncit..nak sedapkan hati, takpe..aku kan breastfeed..orang cakap kalau BF ni cepat kurus..yo la sangat..makin buncit ada la sebab makan tak berenti..

Habis maternity leave, kan start keje..mula2 ok lagi sebab baju kurung macam longgar lagi..lama2 macam ketat kat bontot je..eh,ok lagi ni(perasan kurus lagi) haha..masalahnye en suami dh tegur.."sayang macam berisi sikit"..buat tak tau lagi..sampai satu tahap semua baju tak boleh pakai nk g keje..tiap pagi stress sebab takde baju nak pakai..masa tu la cakap ngan suami.."abg, syg ada nampak kawan post pasal PB..katanya elok utk pantang.pastu sng nk kurus"..suami cakap,"beli la syg, nanti syg makin cantik"

Tapi pikir pulak..harga dia macam 'exclusive' je..berbaloi ke beli??? Dalam diam,rupanya en suami dh buat appointment ngn kawan dia..suruh datang fitting wife dia yg cantik ni.hehe..sayang jugak rupanya..hehe..bila fitting, baru tau badan ni mmg dah besar rupanya..huhu..nsb baik suami syg lagi..

Bila pakai je PB..ya Allah..bestnyeeeee..badan rasa kemas sangat.perut buncit terus jadi kempis..yahooo..suami terus puji.."rampingnya pinggang sayang"..haha..malu kita..tapi pakai PB ni kena konsisten..2 minggu pertama pakai je.jangan tinggal even sehari..kita ikut je la..mesti la ikut sbb nk kurus kan..pakai PB ni, jalan pn confident sbb perut dah kempis..hehe..makan pn terkawal..selalu belasah je mkn semua yg ada depan mata..

Kebetulan lepas pakai 2 minggu, suami ajak g Tesco..ternampak penimbang.."eh,abang..jom tgk syg timbang..nk tgk ada perubahan tak..
RESULT=TURUN 3 KG!!!!!!!!!
Wahhhhhhh!!! Tak pernah sepanjang hidup ni berat turun 3 kg..terus semangat nk teruskan pakai PB ni..terima kasih Premium Beautiful sbb realisasikan impian saya nk turun berat badan..
Semakin hari semakin ketara perubahan..husband selalu puji saya makin cantik..hehe..hati berbunga-bunga..

Harga PB yg 'exclusive' sangat berbaloi utk di laburkan..setimpal dengan result yg dapat.
Tengok la..husband kita puji macam kt bawah ni..hehe..senyum sorang2 bila baca ni..hehe



nak kembali menawan seperti saya..

cepat pm saya..

0132023797
0132023797
0132023797



Sunday, 23 October 2016

MANJA KASIH: NAK KURUSS!!!!

Tak lengkap rasa nya kalau hanya sekadar PUTIH..
Ku nak kurus❤️
Ku nak langsing❤️
Ku nak body shape❤️
Ku nak sihat❤️
Ku nak awet muda❤️
Ku nak auwwwmm❤️

Biasa nya bila badan berisi dan agak gemuk tambah pulak lemak2 tsembul kita akan kelihatan agak TUA.. Tak mau tak mau tak mau kan.. Mana ada perempuan suka kelihatan tua..

Nak jimat mudah cepat dan selamat kami percaya dgn Premium Beautiful.. Dengan rekod pasaran terbaik selama 23tahun memang menjadi kegilaan ramai wanita..

---x Tak sanggup rasa nya nak diet selalu bila godaan makanan sedap sgt la mencabar..
---x Tak sanggup rasa nya nk buat pembedahan utk kelihatan cantik..
---x Tak de masa nak consistent excercise sbb byk keje lain nk kena buat..

Ini antara reason kenapa wanita moden pilih Premium Beautiful sbg teman sepanjang masa..
Walaupun kita sibuk bkerja, uruskan rumah, suami & anak2 jgn sesekali kita abaikan diri kita..

Kita BERHAK UTK KELIHATAN CANTIK SIHAT DAN MENAWAN...

Pm 013 2023797

www.rajactsuhaida.com



TESTIMONI MINYAK ENJIN JTX1000 GOLD

Sebelum try JTX1000 GOLD ni memang berbagai benda yang bermain dalam kepala...Tribology? mineral?..seratus lebih RM?? 1st thing aku pasti fikir poket koyak, biasa tukar miyak semi baru RM150+..filter cmpur upah tukar minyak total baru RM30..tapi yg ni minyak sahaja dah RM200..hmm 2nd thing kt luar sana tu mcm2 lah jenis minyak enjin yg ok..kalau tanya kedai mesti dia offer ranking2 yg bagus, harga pun bgus mcm lebih kurang jek dgn Jtx1000 Gold ni punya harga..aku pun duk lagi pening lah sbb bab kereta ni bkn pandai sgt..yg aku tau kalau harga mahal mesti BAGUS tp poket lah yg pastinya tak bagus..sbb kalau boleh bila dah pakai mesti nk maintain pakai yg sama baru kereta sedap pegi.



Balik pergi tanya kawan2 pulak lah..nasihat kawan jugaklah yg paling bgus.." hang xpyah duk pening pikir minyak ape yg bagus sbb hang bukan nk buat research pon, jaga minyak baik2 sudahlah..pakai yg harga ala kadar ckup yg penting ckup time mesti tukar" ..memang bagus nasihat dia..tapi tak menjawab persoalan yg bermain diminda ni..sbb nk tau jgk kenapa minyak JTX1000 GOLD orang duk kata bagus sgt..yelah minyak lain yg bgus kt luar tu xda pulak org duk gembar gemburkan tp yg ni duk kecoh tak ingat..bila search kt internet pulak lebih bnyk yg negetif pasal minyak JTX1000 GOLD ni..hahaha..aku rasa lagi takut nak cuba.

Try search kt internet lagi maksud apakah TROBOLOGY tu..sbb knowledge sempit tak pernah dengar lah benda ape tu..ikutkan wikipedia punya maksud dlm english "the science / engineering of interacting surfaces in relative motion.

Aku punya english level memang paras2 je..so aku pun copy paste dlm google translate, in malay its meaning "sains & kejuruteraan berinteraksi permukaan dalam gerakan relatif. Haa apekah maksudnya tu? mcm lagi komplicated lak bunyinya dalam bhasa melayu..haha.. tapi ayat smbungan dia kt situ lpas translate ialah kajian tentang geseran ,pelinciran dan memakai. Di sebabkan ada 3 benda kat situ iaitu geseran/pelinciran/memakai jadi aku pun pegang lah satu je iaitu GESERAN. Sebab minyak2 yg lain pun tentang PELINCIRAN jgk... dan memakai tu pulak aku anggap pakai minyak hitam lah, pakai ape lagi...


Tribology aku anggap dah faham sikit2 lah..korang kalau rajin buat research lah kalau nk tau lanjut pasal tribology ni. Sebab konsep kefahaman aku mmg senang sbb xnak serabut kn kepala just nk tau mksud akar dia je..sebab ape yer ringkas sgt ?? sbb wikipedia tu source yg asli, boleh pegang lah penerangan dia.. aku pegang pada konsep geseran lah fungsi tribology ni sbb pelinciran tu mmg fungsi semua myak hitam kot. Ayat mcm berbelit sikit nih..hm xpelah belum expert bg penerangan lagi ni.

Kemudian aku nk tau kenapa miyak ni mahal tp mineral je? bukan semi & bukan full syntatic.. Yg ni aku pegi tanya org yg buat demo minyak ni, dia cakap JTX 1000 GOLD ni memang mineral sahaja tiada versi semi & bukan full syntatic. Nak tau lanjut kena pegi HQ dia tengok datasheet, aku nk tgk datasheet bukan pndai pun, cuma aku tau kalau ada semi & bukan full syntatic atau mix syntatic adalah lagi mahal berbanding mineral, korang msti lagi expert dari aku.

Diantara kita semua termasuk aku kurang ambik tau pasal spec miyak itam sbb kita ikut org..asalkan bagus kita pun pakai..

Selepas cukup kilometer 7k..aku pun beli lah minyak JTX1000 GOLD ni. Nak cube jgak, perasaan membuak buak nak tau ape yg best sgt minyak ni. Diorg kata untuk first time guna better tukar skali dgn miyak gear baru dapat kepuasan max.. aku pegi cari lah myk gear tp rupa rupanya JTX1000 GOLD ni myak hitam jer xda minyak gear..so aku beli lah myak auto toyota, ngam2 time tu dh kena tukar myak gear.

1st time gerak kereta pakai JTX1000 GOLD ni mcm biasa je lah, sebab banyak guna jalan bandar so xdapat feel betul2 lagi. Then weekend aku balik kampung  guna highway, sblm start perjalanan aku isi full tank, perjalanan sejauh 500km dengan ada bukit2 yang nak kena panjat..kalau bawak laju dalam 5 jam setengah camtu lah jauhnya.. start masuk hghway aku dh tekan kaw2 minyak sbb jalan dh berbukit.
Seriously , i feel different bro/beb/kawan/y'all.. haa..kereta ada rasa ringan dari sebelum..pickup memang bertambah..yang paling best myak xmakan sgt even tekan myak kuat masa naik bukit or maintain seratus lebih..masa tu jalan lurus aku maintain 150-170..hm paling terkejut smpai destinasi ..hanya 4 bar/ takuk minyak yg makan..yelah masa tgh drive aku xda masa sgt nk tgk bar mnyak sbb duk fokus tgk depan sbb bwk laju kot plus anak bini ada skali so kna pay more attention on driving,he biasanya kalau pemanduan mcm tu paling kurang 5-6 bar/ takuk myak makan.



Mngikut pakar minyak Jtx1000 Gold ni minyak petrol akn 10% save, & performance 30% increase. Last lupa nak cakap, aku pakai kereta Toyota Vios Dugong...so minyak ni sesuai je untuk semua jenis kenderaan. Pendek kata, kurang geseran boleh memanjangkan hayat kenderaan kita. So mantainance untuk kerosakan kenderaan akan berkurangan. Disitu la tercipta nya PENJIMATAN sepanjang hayat kalau kita guna jaga enjin kita dengan JTX1000 GOLD ni.

testimoni dari En. Suami - Mr. LAN

BERMINAT DENGAN JTX 1000 GOLD NI
BOLEH CONTACT KAMI

013 2023797 SUHAIDA
013 2023787 LAN

HARGA KASIH SAYANG
RM 210 4liter

Harga Jtx Gold 4liter RM 210
Harga Jtx Gold 1liter RM 53


Kalau mahu harga promo boleh direct PM saya
013 202 3787 / 010 202 3797

MIN KAFFE GARAM BULUH KESIHATAN


Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan Garam Buluh organik semula jadi dari Korea. Ia bukan sahaja mempunyai aroma yang mengharumkan malah merupakan sumber bagi magnesium. Magnesium membantu menggalakkan penyerapan dan pengekalan KALSIUM.
  •    Tanpa gula
  •    Tanpa kolestrol
  •    Tanpa bahan pengawet
Kebaikan Min Kaffe:

  1. Membekalkan bahan mineral untuk kesihatan badan
  2.  Menghilangkan keletihan minda dan badan
  3. Melegakan tekanan
  4.  Menikmati kehidupan
Keistimewaan GARAM BULUH :

  1. Terdiri daripada 100% bahan semula jadi, iaitu garam laut, buluh, tanah liat dan dihasilkan melalui cara pemprosesan yang khas
  2. Kaya dengan bahan mineral dan elemen mikro seperti kalsium, magnesium, kalium dan sebagainya.
  3. Bersifat ALKALI
  4.  membantu MENYEIMBANGKAN PH BADAN
  5.  mengekalkan keseimbangan nutrien badan
  6. Menggalakkan metabolisme badan
CARA PENYEDIAAN
1 sachet Min Kaffe dibancuh dengan air panas 150ml (1 gelas) dan kacau. Sedia untuk dihidangkan.


MAKLUMAT PEMAKANAN
12gram per sachet – 20sachets per box

KANDUNGAN
Krimer bukan tenusu (sirap glukosa, minyak sayur, protein susu, fostat, pengemulsi, bahan anti gumpal, pewarna), serbuk kopi segera, maltodextrin, garam buluh, serbuk koko, aspartame.
Mengandungi bahan penstabil dan bahan perisa dibenarkan.

TIDAK SESUAI UNTUK PESAKIT PENILEKTONURIK

MS 1500-2009
1020-12/2006

ORDER NOW SPECIAL PRICE
SUHAIDA 013-202 3797
LAN 013-202 3787

Premium Beautiful: F.I.R Technology

Bagaimana PREMIUM BEAUTIFUL memiliki Teknologi FIR???

FIR dibekalkan oleh benang seramik yg ditenun dlm Fabrik Premium Beautiful

Bio-seramik diproses menjadi serbuk nano ber-FIR melalui proses teknik mampatan & pemprosesan lanjut menghasilkan bebenang bertensil tinggi

Benang2 bioseramik ber-FIR ditenun bersama fabrik akwatek & akwadyne utk menghasilkan Premium Beautiful