Tuesday, 25 October 2016

Premium Beautiful - TESTIMONI SENDIRI

Hai semua...

hari ni saya nak kongsikan pengalaman saya yang paling manis selepas menyarung korset Premium Beautiful ni....

tadaa...

Dah lama saya dok intai corset premium beautiful(PB) ni..bagusnye kalau dpt pakai corset (hanya bermonolog dalam hati). Tengok kawan asyik post je kebaikan PB. Nk tanya segan. Takut dia tau kita dh gemuk..hahaha

Dari bersalin anak pertama..tunggu nk pakai PB sampai mengandung anak kedua..haha..Dalam pantang pulak, bukannye pantang betul2..bengkung tak pakai..makan?? tak payah cakap la..semua makan..mak cakap orang pantang tak boleh tambah nasi..depan mak angguk..belakang mak..haha..dua tiga pinggan kita makan..lapar la orang lepas bersalin ni..masa tu memang tak sedar perut dh makin buncit..nak sedapkan hati, takpe..aku kan breastfeed..orang cakap kalau BF ni cepat kurus..yo la sangat..makin buncit ada la sebab makan tak berenti..

Habis maternity leave, kan start keje..mula2 ok lagi sebab baju kurung macam longgar lagi..lama2 macam ketat kat bontot je..eh,ok lagi ni(perasan kurus lagi) haha..masalahnye en suami dh tegur.."sayang macam berisi sikit"..buat tak tau lagi..sampai satu tahap semua baju tak boleh pakai nk g keje..tiap pagi stress sebab takde baju nak pakai..masa tu la cakap ngan suami.."abg, syg ada nampak kawan post pasal PB..katanya elok utk pantang.pastu sng nk kurus"..suami cakap,"beli la syg, nanti syg makin cantik"

Tapi pikir pulak..harga dia macam 'exclusive' je..berbaloi ke beli??? Dalam diam,rupanya en suami dh buat appointment ngn kawan dia..suruh datang fitting wife dia yg cantik ni.hehe..sayang jugak rupanya..hehe..bila fitting, baru tau badan ni mmg dah besar rupanya..huhu..nsb baik suami syg lagi..

Bila pakai je PB..ya Allah..bestnyeeeee..badan rasa kemas sangat.perut buncit terus jadi kempis..yahooo..suami terus puji.."rampingnya pinggang sayang"..haha..malu kita..tapi pakai PB ni kena konsisten..2 minggu pertama pakai je.jangan tinggal even sehari..kita ikut je la..mesti la ikut sbb nk kurus kan..pakai PB ni, jalan pn confident sbb perut dah kempis..hehe..makan pn terkawal..selalu belasah je mkn semua yg ada depan mata..

Kebetulan lepas pakai 2 minggu, suami ajak g Tesco..ternampak penimbang.."eh,abang..jom tgk syg timbang..nk tgk ada perubahan tak..
RESULT=TURUN 3 KG!!!!!!!!!
Wahhhhhhh!!! Tak pernah sepanjang hidup ni berat turun 3 kg..terus semangat nk teruskan pakai PB ni..terima kasih Premium Beautiful sbb realisasikan impian saya nk turun berat badan..
Semakin hari semakin ketara perubahan..husband selalu puji saya makin cantik..hehe..hati berbunga-bunga..

Harga PB yg 'exclusive' sangat berbaloi utk di laburkan..setimpal dengan result yg dapat.
Tengok la..husband kita puji macam kt bawah ni..hehe..senyum sorang2 bila baca ni..hehe



nak kembali menawan seperti saya..

cepat pm saya..

0132023797
0132023797
0132023797



No comments:

Post a Comment