Friday, 23 December 2016

KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL:KORSET EKSLUSIF

Korset premium beautiful ni sangat ekslusif!!!

kelebihan premium beautiful


Ini semua ciri ciri yang ada pada Korset Premium Beautiful yang tak de pada korset lain..

KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL
KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL
KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL

1) superbrand
High quality & high quantity lebih 23 tahun dalam pasaran

2) Lifetime warranty
Repair free seumur hidup , tang mana yang nak repair free je walaupun tempat yang sama repair banyak kali..
Dalam sebulan siap la repair

3) teknologi Jepun US Jerman Taiwan
Ini memang buatan malaysia ,kilang kat malaysia jahit kat malaysia tapi teknologi ,fabrik, benang semua import dari negara2 ni

4) FIR
Teknologi fir yg digunakn untuk perubatan .biasanya kami panggil pb ni corset anti kanser .
FIR ni baik untuk melancarkn darah

5) Pengiktirafan
Baik untuk tulang belakang dan slip disc.. Di iktiraf pakar tulang US

6) Fabrik
Tak panas tak sejuk fabrik bermutu tinggi seakan fabrik pakaian renang/ penyelam
Fabrik terbaik dalam serapan dan anti bau

7) Kuasa regangan
Bile pakai tak macam robot . Corset ikut kita bukan kita ikut corset . Nak solat nak jogging  nak exercise  mudah pakai pb takde masalah malah hasil berganda

8) 70% 30% 100%
PB adalah alternative / rawatan termurah untuk sihat dan cantik.maksudnya kalau orang beli pape nak cntik je tapi kalau pkai pb leh dpt sihat dan cantik pastu confident

korset kesihatan


Uols boleh compare kenapa pkai PremiumBeautiful lebih selamat dari makan pil/ pembedahan/krim kurus..

Free Fitting n Consultation;
013-2023797

No comments:

Post a Comment