Thursday, 22 December 2016

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL: BERSALIN CZER

Siapa cakap kalau bersalin czer xboleh pantang mcm bersalin normal??

Dengan premium beautiful..semua boleh!!!

Real testimoni
TESTIMONI BERSALIN CZER
TESTIMONI BERSALIN CZER
TESTIMONI BERSALIN CZER

Testimoni bersalin czer

Jom baca sharing dari Mother Of Two ni
.
.

"Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur. 'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan.

Nasib baik ade PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni.

Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan.

Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik 💃🏻💃🏻"
-Faezah Mansor @ Kakjah, Muar Johor-

No comments:

Post a Comment