Thursday, 23 November 2017

HARGA PROMOSI MIN KAFFE 2017 (YEAR END SALE)



HARGA PROMOSI MIN KAFFE 2017 (YEAR END SALE)

Uolls dah rasa Min Kaffe? Nak lagi ye? Eh, tak puas la minum. 
Bukan uolls je cakap macam tu. Ramai lagi pengguna Min Kaffe cakap benda yang sama. Maklumlah Kopi Viral kan.
Nak order lagi? Nak harga promo pun boleh sayang-sayang semua..

Click je link whatsapp ni untuk direct whatsapp Ida tau.
Ni no Ida 013-2023797




Jom tengok apa promosi Min Kaffe yang ada sempena Year End Sale ni

HARGA PROMOSI MIN KAFFE 2017 (YEAR END SALE)




HARGA PROMOSI MIN KAFFE 2017 (YEAR END SALE)





HARGA PROMOSI MIN KAFFE 2017 (YEAR END SALE)


HARGA PROMOSI MIN KAFFE 2017 (YEAR END SALE)





Tuesday, 8 August 2017

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Hai semua..
Ni antara latest testimoni premium beautiful yang ida nak share dengan uolls semua tau

1) TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL BERSALIN CZER


Tak Nak Masuk Kerja Dengan 'Uniform' Yang Sama! 


TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL


'TIGA KALI Bersalin CZER. Memang mencabar nak SLIM semula sebelum sarung uniform dan masuk kerja. Tapi dengan Baju Magik ni 16 Kilo Hilang Macam tu je' -Puan Ieka Kimieka-

Jom Berkenalan,
#PremiumBeautiful Corset dah buktikan Berjaya HILANGKAN KEMURUNGAN ibu-ibu selepas bersalin.

Corset Paling Otai dalam sejarah Negara.
Dah lebih 20 tahun kat pasaran.
Kena copy paste la walau macam mana pun, kena buruk-burukkan la seburuk mana pun, Semua tu tak jadi kudis pun malah makin menghasilkan RIBUAN testimoni Tulen yang berjaya Slim Ramping dan High Confident dengan Corset VIRAL Premium Beautiful.

➨ Tiga lapis cangkuk
➨ Tali bra boleh laras & kenyal
➨ Renda cantik dihujung girdle
➨ Fabrik Mewah yang biasa digunakan oleh penyelam dasar laut dan angkawasan
➨ Teknologi FIR disetiap lapisan bebenang kain (Mengalih lemak dan membakar lemak)
➨ Ketahanan kain & tak mudah koyak (Kalau koyak pun boleh hantar repair FREE tanpa resit berkali-kali)
➨ Senang dipakai (tak kira berapa berar badan anda)
➨ Fabrik anti bau dan anti bakteria
➨ Menyokong payudara, mengangkat punggung & membentuk badan
➨ Cepat serap peluh dan tak buatkan badan gatal-gatal
➨ Penggunaan konsisten sangat membantu turunkan berat badan semudah A B C


Satu satunya Corset Celebrity yang ada LIFETIME WARRANTY
Beli sekali pakai beribu hari ❤️

. . . 

2) TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL: AWET MUDA WALAU DAH BERUSIA

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL


Buat Jiwa Kacau!
Setuju sangat bila ada yang kata 'Bentuk Badan Mempengaruhi Penampilan.'

Kita akan nampak lebih MUDA DARI USIA bila bentuk badan kemas cantik melentik walau tak perlu tunjuk kat orang 😅 sebab kita sendiri boleh feel badan kita macam mana.
Memang rentap emosi sungguh bila tengok REAL TESTIMONI yang makin Awet Muda ni. Tak macam nenek CUCU EMPAT pun! #SilaMenangisDiBucuKatil

Ni gara-gara dapat Hadiah Special dari Anak beliau.
Kesan dari Pakai Premium Beautiful di Usia 56 Tahun:
1.  Badan Cantik dan Tegap
2. Pergerakan Makin Cergas
3. Kulit Makin Flawless
Semuanya gara-gara Premium Beautiful dan Maharani ni ada fungsi yang cekap dan cepat LANCARKAN DARAH ke seluruh badan.

. . .

3) TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL: TAK MACAM NENEK CUCU 4 PUN!

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Kesan ketara dalam masa hanya sebulan pakai #PremiumBeautiful:
Hilang Sakit Perut Masa Period
Hilang Sembelit
Hilang Sakit Belakang
FIBROID Makin Mengecut
BONUS Badan Makin Cantik


Hakikat yang terpaksa percaya..

Dia seorang nenek..
Tapi ramai salah anggap dia seorang kakak..haha
U olls jangan percaya..tapi pakai je..
Hehe..seronok kan tengok testimoni premium beautiful ni. Semua ni real testimoni tau!
Ada yang paling best Ida nak cerita ni. You all tau tak baru-baru ni korset Premium Beautiful diviralkan oleh Siakap Keli??

Siakap Keli tau!!
Kalau dah viral tu memang tak perlu ragu-ragu la sayang sayang semua.

Jom Ida tunjukkan bukti!

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL


Best ke sangat best testimoni premium beautiful ni..😍😍😍
Kalau yang dah lama teringin nak pakai premium beautiful tu..jangan tunggu lama-lama. Akibatnya badan kita yang merana.

Tapi kalau masih ada yang tak tau macam mana nak dapatkan premium beautiful ni..takpe..Ida boleh consult you all tau. Jangan segan nak contact Ida ye..😉😉


LOVE,
IDA

013-2023797





#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PakarKurusLepasBersalin
Real Premium Beautiful Expert



Sunday, 18 June 2017

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

Hai semua..hari ni Ida nak share tentang kelebihan Long Girdle Premium Beatiful

Terdapat 4 yang utama  kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni..

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

* Penggunaan renda yang fleksibel mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar


* Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaras lemak pada sekitar paha, membentuk kontur paha yang menarik. Ini part yang wanita akan suka apabila bercakap mengenai kelebihan Long Girdle Premium Beautiful. Apabila lemak di sekitar paha telah Berjaya diselaraskan, tiada lagi masalah paha bergesel (ini masalah kebanyakan wanita kan..)

* Lubang angin (jaring) direka khas berfungsi mengawal keputihan, pengaliran darah dan udara untuk mengurangkan kesan bau. Jaring yang direka khas ini akan menarik keputihan yang lama bersarang supaya keluar. Ramai yang cakap tak ada keputihan, tapi bila dah sarung Long Girdle Premium Beautiful ni..berketul-ketul keputihan keluar seakan-akan period..haaa, ini tandanya Premium Beautiful telah berjaya mengesan masalah dalaman kita..

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

* Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu membaiki masalah perut buncit. Even belum memakai Waist Nipper Premium Beautiful, pemakaian Long Girdle Premium Beautiful sudah boleh membantu masalah perut buncit

Selain daripada itu, terdapat banyak lagi kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni.
Antaranya adalah:

* Menyokong rahim selepas melahirkan Masalah kebanyakan wanita selepas melahirkan ialah masalah rahim. Ada yang mengalami masalah rahim jatuh dan sudah semestinya ramai yang mengalami masalah rahim mengembang dan seterusnya menyebabkan masalah perut buncit

Semua masalah ini dapat diatasi dengan memakai Long Girdle Premium Beautiful
Inilah antara kelebihan Long Girdle Premium Beautiful


1) Menstabilkan hormone
Bagaimana Premium Beautiful ni menstabilkan hormone? Far Infra Red yang terdapat dalam benang Premium Beautiful membantu melancarkan peredaran darah..haaa, bila darah dah berjalan lancer..hormon pun stabil la kan


2) Mengurangkan senggugut
Senggugut selalunya terjadi kerana peredaran yang tidak lancar. Di sini sekali lagi Far Infra Red memainkan peranan. Far Infra Red yang terdapat dalam benang Premium Beautiful membantu melancarkan peredaran darah dan seterusnya mengurangkan masalah senggugut



3) Membantu pelekatan janin
Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni bukan hanya menyokong rahim selepas melahirkan malah membantu seawal pelekatan janin. Oleh sebab yang demikian, ibu-ibu yang selalu mengalami keguguran amat disyorkan untuk menyarung Long Girdle Premium Beautiful. Long girdle ini sesuai juga untuk yang sedang ikhtiar untuk hamil

4) Mencantikkan punggung
Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

Anda ada masalah punggung leper, punggung jatuh atau tidak menarik. Haaa..ini la masanya untuk mencantikkan punggung anda. Long Girdle Premium Beautiful membantu mencantikkan kembali punggung yang bermasalah. Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni adalah mampu mengalihkan lemak supaya berada di kedudukan yang betul (menggunakan teknik alih lemak yang berkesan). 'Love shape' nipis membentuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan kedudukan pinggul. Oleh sebab itulah kita mampu dapatkan kembali shape yang asal

Seronok kan dengar cerita kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni..
Semoga bermanfaat ye untuk semua pembaca..

LOVE,
IDA

013-2023797






Sunday, 11 June 2017

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2017

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2017

Harga Premium Beautiful adalah berbeza berdasarkan saiz. 
Setiap orang berbeza harga dan saiz premium beautiful..Boleh contact Ida untuk buat pengukuran terlebih dahulu..Selepas ukur kita akan dapat saiz yang tepat dan seterusnya akan tahu Harga Premium Beautiful untuk saiz kita..

Harga anggaran Premium Beautiful untuk :

Premium Beautiful Elegence 


HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2017

Harga corset Premium Beautiful elegence ini bermula dari RM841 sehingga RM3,300 bergantung pada part of premium beautiful corset yang anda inginkan dan bergantung pada saiz badan anda

Premium Beautiful Classic

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2017

Harga Premium Beautiful classic pula,harga bermula dari RM728 sehingga RM2,800, bergantung pada part dan saiz badan anda..
Untuk dapatkan harga yang lebih tepat,adalah bergantung pada saiz dan ukuran badan anda..Setiap orang berbeza saiz dan bentuk badan,jadi u olls contact je Ida..nanti Ida akan tolong ukurkan ya..

Ataupun u olls boleh je nak ukur sendiri,follow je step yang Ida share kat bawah ni ya..

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2017
CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL

1) PUNCAK DADA
2) BAWAH DADA
3) PINGGANG (SELARI DENGAN SIKU)
4) PUNCAK PUNGGUNG

Dapatkan ukuran dalam centimeter..then boleh la contact Ida ye..
Ida consult untuk dapatkan harga dan saiz Premium Beautiful yang betul..


LOVE,
IDA


013-2023797

POPULAR POST



(click link whatsapp ini untuk direct whatsapp Ida)

CARA MAKAN HERBA MAHARANI

CARA MAKAN HERBA MAHARANI

cara makan herba maharani

Cara makan Maharani adalah seperti yang disyorkan di bawah:

- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur
- Elakkan ambil maharani masa kedatangan haid.
Yang ni wajib dipatuhi :
- 1 bola putih iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.
- Mula ambil lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.
- Then, berhenti sementara hingga lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.
- Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang di bawah ni ya :
1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali
2) minum air garam waktu makan
3) minum lebih banyak air
Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani. Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)



POPULAR POST

Thursday, 8 June 2017

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI


HARGA HERBA MAHARANI

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan berapa harga Herba Maharani ni. Untuk pengetahuan semua, harga untuk sekotak Herba Maharani ni cuma RM113.20. Sangat berbaloi harga Herba Maharani ni kerana dalam setiap kotak, terdapat 6 biji bola putih yang mengandungi pil maharani.
Bilangan pil yang terdapat dalam setiap biji bola putih adalah 50 biji. Haa..cuba kira..
6 biji bola putih x 50 pils = 300 biji pil maharani
Berbaloi sangat kan dengan harganya..



Jom grab sekarang tau.

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI




Herba Maharani ..

Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga

 diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di 

dokumenkan di istana larangan Beijing..

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan 

berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti 

Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian

 dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) 

Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya
melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada

 kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri

 mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet

 muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan 

sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana 

Larangan di China.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja

 ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun

 seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)

- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam

 hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni 

bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan

, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya

 ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni,

 Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama 

beliau adalah Ci Xi.

Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan

 akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn

, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 

Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak

 Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di

 panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - 

kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik

 dok teringat-ingat je kat dia..huh..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, 

baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di 

mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih 

lagi tinggi pengeluarannya. 

Maharani dpt halal Jakim.. Kandungan maharani ni ditulis

 - contains 3 animals parts- suspen je kan.. ayam wuji 

(ayam hitam) utk menyuburkan badan dan rahim , tulang

 sotong - utk menyembuhkan luka2 dalaman, tanduk rusa

- menguatkan buah pinggang,saraf utama &

 jantung,kekuatan minda, anti penuaan. Kilang maharani 

berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh

 kariah masjid. hukum makan tanduk rusa sama seperti

 minum air badak (dr sumbu badak) iaitu harus..

kandungan lain adalah 13 herbs terdiri drpd berjenis2 Radix

 Panax Ginseng dan keluarganya untuk kesihatan

keseluruhan..



CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI


- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur
- Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.
Yang ni wajib dipatuhi :
- 1 bola putih iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.
- Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.
- Then, berhenti sementara hingga lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.
- Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang di bawah ni ya :
1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali
2) minum air garam waktu makan
3) minum lebih banyak air
Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani. Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)

KELEBIHAN HERBA MAHARANI:

1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.

3. Melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sendi dan lutut.

4. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan

5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.

6. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)

7. Memberi kebahagiaan kepada pasangan.

8. Anti-penuaan dan awet muda.

9. Kecantikan dan kesuburan

10. Menegangkan payudara.
11. Menegang dan memberi keanjalan pada kulit
12. Amalan semasa berpantang.
13. Meningkatkan kadar metabolisma
14. Menambah sel darah
15. Mengimbangi tekanan darah.
16. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
17. Melancarkan peredaran darah.

Lagi Kelebihan Maharani..

- Melancarkan peredaran darah
- Selaraskan kitarah haid yang tak teratur

- Sembuhkan senggugut

- Selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.

- Menggalakkan kesuburan secara semulajadi.

- Kurangkan keletihan

- Tingkatkan imunisasi disamping

- Menguatkan kaki dan tangan.

- Serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda.

- Bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang.
- Sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin.
- Kecutkan rahim dengan cepat.
- Pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga.
- Meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan..
- "Ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
- Menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
- Untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.


TESTIMONI HERBA MAHARANI


Kalau nak tau hebat ke tak Herba Maharani ni,,jom tengok apa kata pengguna maharani
Ini semua real testimoni Herba Maharani tau


HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI

Hehe..sebab ni la Herba Maharani juga dipanggil Jamu Abang Sayang tau
Atau dikenali juga Pil Jerat suami. Memang menyesal la makan maharani ni..
Kalau tau hebat macam ni..dari dulu lagi dah makan kan..hehe

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI
Senggugut ni masalah kebanyakan wanita kan. Sampai sanggup makan pain killer kalau dah sakit tu sampai guling-guling. Kerja pun sampai ambik MC. Cuba la rawat masalah senggugut tu dengan Herba Maharani ni. Insyaallah membantu sebab dah ramai sangat wanita yang tinggalkan pain killer selepas berjumpa dengan maharani..alhamdulillah..

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI

IKHTIAR HAMIL DENGAN MAHARANI

Ni pun salah satu fungsi Herba Maharani..
Kebanyakan wanita yang ada masalah untuk hamil adalah kerana masalah dalaman. Jadi Herba Maharani ni membantu menyelesaikan masalah dalaman wanita dan seterusnya membantu proses kehamilan..insyaallah..

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI

PERIOD TIDAK TERATUR

Ini pun biasa berlaku dalam kalangan wanita kan.
Insyaallah Herba Maharani membantu memulihkan masalah period tidak teratur ni..


HALAL KE MAHARANI NI???

Ini antara persoalan dan keraguan pengguna
Jangan risau kerana Herba Maharani telah mendapat pengiktirafan dan pensijilan HALAL oleh JAKIM

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI

Jangan segan-segan untuk contact Ida ye untuk sebarang pertanyaan mahupun pembelian Herba Maharani ni..
Ida alu-alukan kalau ada yang berminat nak jadi agent Herba Maharani di seluruh Malaysia ni tau.


Love,
IDA

013-2023797


(terus click link whatsapp ni untuk direct whatsapp Ida)