Tuesday, 31 January 2017

EZICLEAN MURAH DAN BERKESAN

REPEAT ORDER EZICLEAN

testimoni eziclean

Salam semua..

Alhamdulillah..
Hari ni ida nak share testimoni eziclean.

Syukur sangat sebab customer puas hati guna produk yang kita jual.
Terus repeat order..

Memang keberkesanan eziclean ni tak boleh disangkal lagi..
1) Kasut sekolah yang kotor jadi lebih putih malah kapur kasut tidak diperlukan lagi..
2) Masalah jag plastik yang selalu ada kesan karat air juga hilang dengan hanya rendam bersama eziclean

Seronok kan bila dapat bantu orang
Memang betul la orang cakap eziclean ni Pembantu Rumah..

MUDAH..JIMAT MASA..

testimoni eziclean
eziclean laundry



Masalah kotoran ni kita suruh eziclean je selesaikan..

Mesti ramai lagi kat luar sana tak tau pasal eziclean kan.
Tak pun, dah tu..cuma ragu-ragu je nak guna..

Jom la whatsapp ida..
Ida bantu dengan eziclean ni..

013-2023797
013-2023797
013-2023797

Friday, 27 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK IBU BERSALIN CZER

BERSALIN CZER

-Tak boleh pakai bengkung
-Tak boleh berpantang dgn elok
-Tak boleh kempis perut

Semua TAK BOLEH la

Rata-rata ni la yang diperkatakan tentang bersalin czer..semua tak boleh..

Jangan risau la kawan2/kaum wanita kat luar sana..

PREMIUM BEAUTIFUL boleh selesaikan masalah ibu bersalin czer ni..tak payah dengar sangat orang yang berkata-kata negatif tu..

TESTIMONI kami bukti segalanya!

testimoni premium beautiful

www.rajactsuhaida.com
013-2023797

#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#SetBersalinCzer
#SetBerpantangTerbaik
#SetBerpantangMurah
#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC

PREMIUM BEAUTIFUL: CNY SPECIAL SALES!!

promosi premium beautiful

Hai semua!

Mesti semua orang dah start cuti kan..
Semua dalam mood happy!

Nak tak kalau ida tambahkan rasa happy uolls kat luar sana?

Macam mana??

Haa..mesti masih ramai kan yang tercari-cari KorsetAbangSayang ni..

Jangan tangguh lama-lama hasrat nak sarung Premium Beautiful ni sebab ida nak buat SPECIAL SALES sempena CHINESE NEW YEAR!!

Jom grab peluang yang terbuka luas ni untuk dapatkan set Bengkung Moden dengan harga yang SANGAT MURAH!

Dapatkan diskaun sehingga RM600!!!

premium beautiful sales


Tunggu apa lagi..

Call / whatsapp ida

013-2023797
013-2023797
013-2023797

Wednesday, 25 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL MERAWAT SENGGUGUT

Sape geng period pain angkat tangan πŸ‘πŸ‘

testimoni premium beautiful

Bila dia datang menyerang terseksa jiwa raga oii!!! Wajib berguling2, terpaksa tuam perut, duduk membongkok menahan sakit, dan part kritikal rasa nak muntah dan hampir pitam😭

And lastttttttt choicee bila tak tahan sangat2 dah, terpaksa juga lerrr menelan menstrual pill kan??

Abes tu kalau dah tiap2 bulan datang bulan takkan tiap2 bulan nak telan pills kan? rosak buah pinggang laaa dekknonn oiii..😱😱😱😱

Alternatifnya, pakai la #PremiumBeautiful..

Yang pasti..

✔ Teknologi FIR tolong lancarkan aliran darah, so takde la rase sakit mase ketulan darah nak keluar..

✔ Backpain mase period pun kurang.. Tetulang PB yang lembut tu tolong supportkan untuk kita..

Jadi, buat apa nak menanggung sakit sedangkan kita ada penyelesaian jangka panjang kan?

Yang mana korang nak??sayang duit ke suka tanggung sakit??? Tepuk dada tanya hati..

 Whatsapp kita laju2

013-2023797
www.rajactsuhaida.com

#PremiumBeautifulkelantan
#PremiumBeautifulKlang
#PremiumBeautifulPortKlang
#PremiumBeautifulselangor
#PremiumBeautifulBanting
#PremiumBeautifulExpert

#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC

Tuesday, 24 January 2017

IKHTIAR HAMIL DENGAN MAHARANI

Nak HAMIL???

ikhtiar hamil


Ikhtiar hamil dengan Maharani. Fungsi maharani untuk menyuburkan rahim dan cara mudah untuk hamil. Tak memerlukan suntikan atau pembedahan yang melibatkan kos besar.

RAHSIA HERBA MAHARANI :-
❤ mengetatkan miss V
❤ mengetatkan saluran urat2 peranakan
❤ cepat kecutkan peranakan slps bersalin
❤cepat habiskn darah nifas
❤kecutkan jerawat
❤hilangkan senggugut
❤rawat keputihan yg melampau
❤ikhtiar untuk mereka yang nak mengandung
❤betulkan semula kitaran haid yg tak teratur
❤hilangkan lenguh2 badan,sakit pinggang & sakit tumit kaki
❤rawat masalah KENTUT VAGINA
❤cantikkan kulit muka
❤hilangkan sakit kepala
❤rawat masalah proplase ( rahim jatuh ) @ tombong

1 kotak RM98 (300biji)
Free COD di sekitar Lembah Klang, Kuala Selangor dan Sabak Bernam..

013-2023787 (Lan)
013-2023797 (Ida)

www.rajactsuhaida.com

#jamuMAHARANI
#sihatdalam
#ikhtiarhamil
#SayaJual
#TopLeadersCircle

PREMIUM BEAUTIFUL MERAWAT KEPUTIHAN

Jangan tak tahu #premiumbeautiful boleh rawat KEPUTIHAN. 😱

testimoni premium beautiful


Betul!
Kita tahukan antara kesukaran mendapatkan zuriat ialah keputihan yang teruk.

Cegah sebelum parah kerana Miss V yang sihat berpunca dari rahim yang sihat.

Dahla harga tersangat murah dari korset kesihatan berjenama di pasaran luar nu. Berbaloi sangat! Keputihan hilang, badan terus ada shape, penyakit lain pun terpaksa baik sama hehe untung sangat!

Nak dapatkan dengan cara CASH, CREDIT CARD ataupun ANSURAN,  PM sis hari ni. Tinggalkan no Whatsapp untuk sis hubungi

Whatsapp 013-2023797

#PremiumBeautifulkelantan
#PremiumBeautifulKlang
#PremiumBeautifulPortKlang
#PremiumBeautifulSabakBernam
#PremiumBeautifulSgBesar

#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC

Monday, 23 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL SUPER SALES!!

PREMIUM BEAUTIFUL SUPER SALES!!!

premium beautiful super sales


Premium Beautiful Sales is back!

Jom grab peluang untuk ubah penampilan diri..

Call/whatsapp 013-2023797
www.rajactsuhaida.com

#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulOnSales
#SetBerpantangTerbaik
#SetBerpantangMurah
#KorsetPembentukanBadan
#PremiumBeautifulTopAgent

Sunday, 22 January 2017

JANA PENDAPATAN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

HUSBAND ASYIK PUJI!!

MAU KITA TAK HAPPY..

testimoni premium beautiful


Penangan pakai #PremiumBeautiful

Alang2 pakai..lagi untung sbb boleh buat duit dgn #pb ni..

Siapa nak??
-HUSBAND PUJI COMEL SOKMO??..hehe
-BADAN MAKIN ADA SHAPE
-BERAT BADAN IDEAL

-DUIT SIMPANAN RM10,000 SETAHUN
-BEBAS BEBANAN HUTANG

Contact terus:

013-2023797
013-2023797
013-2023797

www.rajactsuhaida.com

#PremiumBeautifulExpert
#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC

PREMIUM BEAUTIFUL: PEWARIS DUA JUTA

PEWARIS DUA JUTA!

Premium Beautiful Expert


Dua-dua masih kerja.

Dua-dua busy dalam bidang kejuruteraan... Tapi mereka boleh manage masa untuk diri sendiri, keluarga dan business...

Sorang busy dengan persiapan nak kawin.
Sorg lagi ibu anak tiga.

Bateri apa la yang mereka pakai ni kan...

Ya Allah!!!! Kalau mereka boleh, kita pun in shaa Allah confirm boleh...!!!

Alhamdulillah Proud of u Ain Afiqah and Noharyani Hafieez

#Pewaris2Juta
#CDPbyTLC
#TopLeadersCircle

Ada ke kawan- kawan kat luar sana yang tercari- cari peluang untuk buat duit lebih..nak buat simpanan 10K setahun dan nak bebas hutang secepat mungkin..

Jangan ragu- ragu nak tanya
Call or whatsapp je terus

013-2023797
013-2023797
013-2023797

Saturday, 21 January 2017

PB EXPERT ON DUTY!!

PB EXPERT ON DUTY!!

Premium Beautiful Top Agent


Hai semua!
Hari ni Ida ada tugas.
Ada ibu berpantang nak pakai Premium Beautiful. Sekarang ni memang pakai bengkung. Tapi bengkung yang lilit- lilit tu. Susah katanya. Sebab tu nak cari yang senang pakai.

Bagus sangat pilihan ibu berpantang ni. Memang Premium Beautiful sangat sesuai dipakai ketika berpantang. Orang kata badan orang perempuan ni lembut lagi time berpantang ni. Jadi, senang nak kembalikan bentuk badan.

Wish me luck ye!
Semoga urusan hari ini berjalan dengan lancar.
Semoga impian ibu berpantang ni nak kembalikan bentuk badan juga tercapai..insyaallah..

Kalau ada lagi ibu berpantang kat luar sana nak pakai Premium Beautiful ni.
Call je Ida..
Whatsapp pun boleh..
Ida boleh consult..FREE je..

013-2023797
013-2023797
013-2023797

Friday, 20 January 2017

HERBA MAHARANI

HERBA MAHARANI ( Te Zi Bai Feng Wan)

herba maharani

(Herba kebahagiaan Rumahtangga dan kejelitaan Para Gadis)

Herba Maharani ..
Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing..

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.
Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huh..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. Masa mula-mula dengar tu sy macam tak percaya, tp pastu rezeki dapat berjumpa dgn makcik berusia 70thn, masih lagi ada haid.. (dan time tu dia br bernikah dgn jejaka berusia 40-an).. That's prove, kita boleh lambatkan putus haid...

Maharani dpt halal Jakim.. Kandungan maharani ni ditulis - contains 3 animals parts- suspen je kan.. ayam wuji (ayam hitam) utk menyuburkan badan dan rahim , tulang sotong - utk menyembuhkan luka2 dalaman, tanduk rusa- menguatkan buah pinggang,saraf utama & jantung,kekuatan minda, anti penuaan. Kilang maharani berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh kariah masjid. hukum makan tanduk rusa sama seperti minum air badak (dr sumbu badak) iaitu harus..
kandungan lain adalah 13 herbs terdiri drpd berjenis2 Radix Panax Ginseng dan keluarganya utk kesihatan keseluruhan..



SEBARANG PERTANYAAN/PEMBELIAN/KEMUSYKILAN

WHATSAPP/CALL IDA
013-2023797
013-2023797
013-2023797

Thursday, 19 January 2017

SABUN EZICLEAN:MUJUR TAK BUANG

MUJUR TAK BUANG

testimoni eziclean

Mujur ada eziclean
Boleh peluk balik spongebob ni..hehe..

Kawan2 ada ke nak buang barang-barang kesayangan mcm ni..
Jgn buang dlu tau..

Jom guna eziclean..

sabun eziclean


Whatsapp 013-2023797
www.rajactsuhaida.com

#Ezicleanlaundry
#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC

PREMIUM BEAUTIFUL: MAINTAIN ANAK DARA

ANAK DAH DUA TAPI MACAM ANAK DARA

testimoni premium beautiful

Alhamdulillah..
Ni la penangan pakai #PremiumBeautiful

Yang dah kawin mcm belum kawin..
Yang dah ada anak macam xde anak..
Badan terletak elok je..

Untung la akak Sinar Sharuddin ni..
Dah 6 tahun pakai #pb
Pakai lama macam mana pun xrisau sbb klu rosak blh repair FREE!!

Part paling best dapat INCOME GEMOKKK
Sebab buat bisnes online bersama TLC..

Seronok kan pakai #KorsetNo1 ni..

Ada tak yang nak sihat..nak cantikk..
Nak INCOME GEMOKKKK..

Whatsapp kita laju2

013-2023797
www.rajactsuhaida.com

#PremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulCorsetNo1
#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC

Wednesday, 18 January 2017

SABUN EZICLEAN: SERBUK PENCUCI PEKAT

SERBUK PENCUCI PEKAT EZICLEAN

serbuk pencuci eziclean


EziClean - Ekonomi, Berkesan dan Berkuasa Guna Sikit Tapi Power, Mesti Cuba
.
Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya.
.
RAMUAN UTAMA / KELEBIHAN
☆ Rumusan Dwienzim:
Amat berkesan untuk menyingkirkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.

☆ Formula anti-bakteria:
Mencegah bau busuk dan menyahkuman serta menjadikan kain dan pakaian berbau segar dan bersih.

☆ Formula anti-karat:
Melindungi mesin pembasuh dan pakaian.

☆ Rumusan kurang buih:
Memudahkan pembasuhan dan menjimatkan masa dan air.

☆ Rumusan tanpa klorin:
Sesuai untuk fabrik tiruan dan bahan celupan (tidak disyorkan untuk kain sutera).
.
Apakah keistimewaan serbuk pencuci pekat Eziclean?
➮ Ia dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat dan bahan anti-endapan semula.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?
➮ Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih.

Apakah bau serbuk pencuci pekat Eziclean?
➮ Bau haruman bunga-bungaan.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik?
➮ Ya, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian supaya kekal kelihatan cerah dan baru.
.
CARA PENGGUNAAN
♡ Mesin pencuci:
➮ Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).
➮ Sekiranya kuantiti cucian banyak, keperluan serbuk pencuci adalah 1 1/2 sudu (30g).

♡ Cucian tangan:
➮ Sekiranya kuantiti cucian sedikit, keperluan serbuk pencuci adalah 2/3 sudu (15g).
➮ Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).

testimoni eziclean
testimoni eziclean

Berminat boleh cepat-cepat reply untuk saya buat postage atau arrange delivery 🏎


☎ 013-2023797
🌍 www.rajactsuhaida.com

BB PLUS COLLAGEN & SABUN MARINE ESSENSE MERAWAT JERAWAT BATU

Testimoni BB Plus Sabun Marine Essense


MASALAH JERAWAT BATU

Masalah utama:
-masalah resdung
-allergic seafood
-JERAWAT BATU tersumbat

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†

Ni la yang dihadapi abam kita ni..

Tapi sebab nk sihat..
Abam ni amalkan BB PLUS COLLAGEN utk rawat masalah jerawat

RESULT

-dalam masa SEMINGGU jerawat yang tersumbat kat dalam semua keluar
-Gatal seafood hilang
-Resdung kurang

SABUN MARINE ESSENSE
-membantu mengatasi masalah jerawat yang keluar & parut yang tinggal

Cuma ambil masa SEBULAN
-parut jerawat makin nipis
-muka makin FLAWLESS even nampak kesan parut

Alhamdulillah..
Kita cuma perlu berusaha

Ada ke yang mengalami masalah macam ni??
Whatsapp kita laju2..
Kita tlg..

013-2023797
www.rajactsuhaida.com

#PremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulTopAgent
#BBPlusCollagen
#MarineEssenseBeautyBar
#MasalahJerawatBatu

Tuesday, 3 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL FOR MEN

Siapa kata hakak-hakak je boleh pakai korset ni..
Premium beautiful pun sesuai untuk lelaki jugak..
Bukan perempuan je tau yang nak cantik..
Tengok abam ni..

Bila abam2 berbicara..
PREMIUM BEAUTIFUL FOR MEN!!!

premiun beautiful for men


Jom la abam2 kat luar sana..
Takyah nak jadi 'abg roi' sangat..haha

'BOROI BUKAN ASET BRO'

PREMIUM BEAUTIFUL FOR MEN
PREMIUM BEAUTIFUL FOR MEN
PREMIUM BEAUTIFUL FOR MEN

Whatsapp 013-2023797

#premiumbeautiful
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulformen
#bengkungbuangboroi
#premiumbeautifulklang
#premiumbeautifulshahalam
#premiumbeautifulsabakbernam
#premiumbeautifulsgbesar
#premiumbeautifulportklang
#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC

www.rajactsuhaida.com

Monday, 2 January 2017

IKHTIAR HAMIL DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

Sedih kan bila ada yg bertanya kan soalan ttg ank, lebih2 lagi pd mereka yg dah berkahwin lebih dr 1thn.. tentu sayu je rasa kan..kan?? Sape yg tak nak anak kan, tp semua tu rahsia Allah.. cuma kita as a hambaNya jgn lah hanya berserah, ikhtiar dlu..tak salah kan kita berusaha selebihnya biar Allah je yg tentukan..

So, jom la berikhtiar dgn MAGIC CLOTH ni a.k.a. PREMIUM BEAUTIFUL.. sebab pe #Magicloth dan bagaimana #Magicloth membantu dari segi kesuburan?

Sinar Far infra red (FIR) yang disulam di helaian kain #Magicloth nih dapat tolong korang untuk bersihkan, sihatkan dan suburkan rahim korang secara natural..
Bahagian yang paling membantu ialah Long Girdle

kelebihan long girdle


Siapa yang ada sedara, kakak, adik atau anak yang ada masalah untuk mengandung,
Boleh cuba sarung sebagai salah satu ikhtiar..
In shaa Allah #Magicloth boleh membantu..

#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulTopAgent
#PremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulKlang
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSabakBernam
#PremiumBeautifulSgBesar
#PremiumBeautifulKlangPerdana
#PremiumBeautifulSementa
#PremiumBeautifulKapar
#PremiumBeautifulTelokPanglimaGarang
#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC

013-2023797
www.rajactsuhaida.com
ikhtiar hamil dengan premium beautiful

ZIANA ZAIN: RAHSIA MAINTAIN LANGSING

"Mula dari Muda"

ziana zain mula dari awal


Selain menjaga pemakanan, Kak ZZ mula pakai girdle (tidak dinyatakan jenama) pd usia 14tahun dan terus mengamalkan Body Suit sampai sekarang..

Kata beliau, walaupun tak serupa dulu tapi alhamdullilah masih ok dan terjaga bentuk badan.

Fahami konsep SLIMMING SUIT baru kita faham kenapa org dulu2 mengamalkan pemakaian corset.. Memang kalau fikirkan MENGARUT la product ni da la mahal itu ini la... Bole bagi itu ini la bagai kan.. Tp pd yg mmg consistent pakai sahaja akan merasai kebaikan utk long term result...

Orang bujang mungkin tak seperti kami yg da makin meningkat usia, da kawin dan beranak pinak, badan tak kemas, kendur sana sini.. Airbag n spare tyre bersepah kiri kanan.. U akan berfikir banyak kali utk kelihatan lebih baik seperti dulu...

Eat healthy & good exercise is the best combination if u boleh consistently memakai The Best Body Lingeries in town 😍❤️😍

#TLCxRizmanRuzaini
#TLCxZianaZain
#TLCxPremiumBeautiful
#TLCxBeYOUtiful
#TLCxDatukJimmyChoo
#PremiumBeautiful
#TopLeadersCircle
#PremiumBeautifulExpert
#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC
#SlimmingSuit

www.rajactsuhaida.com

ZIANA ZAIN: MULA DARI MUDA MULA DARI AWAL

Cerita bonda kesayangan TLCians!!!
Credit to our beloved CDM Salha Mohd Zain

ziana zain: mula dari muda

"Dedua baju Rizman, dedua anak Zain and dedua pakai Corset!"

Ziana Zain dah mula pakai corset sejak berumur 14 tahun.
Umur Ziana Zain sekarang 48 tahun. Maksudnya Ziana Zain dah pakai corset selama 34 tahun!
Patutlah body Ziana Zain maintain macam anak dara!

Kak salha pun mula tersedar untuk pakai corset sejak 2009 lagi.
So maksudnya, dah 7 tahun akak pakai.
Kira badan akak pun tak jauhla dengan badan kak Ziana ni.
Kannnnnnn!

Dulu, taktau langsung about corset ni.
Tapi bila google, corset "PREMIUM BEAUTIFUL" paling famous.
Terus tak pandang corset lain!

Quality corset memang top notch!!
Selesanya ya amat!
First month pakai, akak hilang 20kg tau!
Akak rase happy macam nak terbang.

Akak terus jatuh cinta dengan Premium Beautiful sampai harini.

Pesanan akak Ziana Zain tau..
MULA DARI AWAL..MULA DARI MUDA


ziana zain: mula dari awal


#motherofthree muat pakai baju sekolah anak darjah 4???
Tapi itulah hakikatnye..
Dgn #premiumbeautiful..semua boleh..
Syaratnye konsisten pakai!!!

Credit to CDM Salleha Roslan

'Dulu kak sal ni kekonon boleh la nak dapat shape kerengga balik dengan jaga makan n bersenam, tapi bila anak dah berlebih tangan mana sempat nak buat semua tu... Tu yang paling senang, pakai PB aje la... 5 tahun terpaksa selesa dengan jeans 25inchi walau anak dah 3.'

Jom la semua..
MULA DARI AWAL
Ni pesanan akak Ziana Zain ok!!!


#premiumbeautiful
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulklang
#premiumbeautifulshahalam
#premiumbeautifulpuchong
#premiumbeautifulportklang
#premiumbeautifulsabakbernam
#premiumbeautifulsgbesar
#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC

Hubungi 013-2023797

#TLCxRizmanRuzaini
#TLCxZianaZain
#TLCxPremiumBeautiful
#TLCxBeYOUtiful
#TLCxDatukJimmyChoo
#PremiumBeautiful
#TopLeadersCircle
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulklang
#premiumbeautifulportklang
#premiumbeautifulshahalam
#premiumbautifulsabakbernam