Saturday, 11 February 2017

KEBAIKAN MIN KAFFE

KEBAIKAN MIN KAFFE

MIN KAFFE (MINERAL COFFEE GARAM BULUH) sesuai untuk:

kebaikan min kaffe


1. (Pesakit darah tinggi) - membantu mengawal tekanan darah supaya lebih stabil. Ini dikongsikan oleh seorang pesakit darah tinggi yang menyemak tekanan darah beliau sebelum dan seminggu selepas minum mineral coffee. Mineral coffee bertindak sebagai agen penenang bagi kita.

 2.(Pesakit imsomnia )- kebiasaannya pesakit imsomnia ini antara lain masalahnya ialah kerana kalsium tidak diserap dengan baik oleh badannya, maka badan mereka masih cergas dan tidak tenang untuk proses tidur. Kandungan Magnesium di dalam Mineral Coffee tadi membantu penyerapan kalsium berjalan dengan lebih baik, seterusnya badan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan baik.

3. (Pesakit migrain) - pada sesiapa yang biasa menghadapi migrain ketika berpuasa, boleh minum mineral coffee ketika sahur. Elemen Garam Buluh tadi akan membantu melancarkan perjalanan darah dan mengelakkan migrain dan sakit kepala lain.

 4(.Pesakit kencing manis )- Garam Buluh  tadi membantu dalam menyeimbangkan gula dalam darah dengan adanya chlorogenic acid tadi.  Pesakit juga harus mengambilkira segi nasihat doktor.

 5.(Pesakit yang mempunyai HB rendah) - Contohnya ibu mengandung yang mempunyai HB yang rendah boleh cuba minum mineral coffee. Magnesium di dalam mineral coffee juga boleh meningkatkan jumlah darah ke paras yang sihat.

Banyak kan KEBAIKAN MIN KAFFE

kebaikan min kaffe


Untuk penggemar kopi..
Cubalah bertukar kepada MIN KAFFE
Pasti terpikat dengan keenakan min kaffe ni..

Contact je Ida untuk urusan pembelian MIN KAFFE ni..
Ida jugak sedang mencari agent yang berminat untuk sama-sama pasarkan MIN KAFFE ni..
Kita sama-sama kongsi kebaikan min kaffe ni kepada orang ramai..

013-2023797
013-2023797
013-2023797

MIN KAFFE MURAH KLANG

Kenal tak Min Kaffe?
Dulu dikenali sebagai kopi mineral Penjenamaan semula, nama baru Min Kaffe..

min kaffe murah klang


Harini tak nak share apa hebatnya Min Kaffe, tapi Ida nak jawab soalan sahabat-sahabat yang bertanya tentang kandungan kafein pada Min Kaffe (Mineral Coffee)

MIN KAFFE VS KAFEIN ~ MISTERI BAKAL TERUNGKAI…

Kafein adalah natural chemical yg ada dalam biji kopi, daun teh, koko (utk buat coklat dan minuman spt milo dll) dan cola (utk bagi minuman ringan/gas)…

Bila kita minum atau makan sesuatu yg mengandungi kafein, ia akan bertindak spt ‘stimulant’ iaitu membuatkan kita merasa lebih alert dan lebih bertenaga.

Masalahnya – kafein ni akan ‘drain’ @ keluarkan sedikit mineral dr tubuh kita bersama2 urine….. Kerana itulah ibu mengandung dan anak2 yg sedang membesar tak di galakkan untuk minum atau makan bahan berkafein…

Tetapi ini insyaAllah takkan berlaku jika anda /anak2 minum Min Kaffe… bukan kerana Min Kaffe ini tiada kafein!!
Ia tetap ada kafein, so peminum akan merasa cergas dan kurang mengantuk…. tetapiiiiiii….. kesan BURUK kafein iaitu ‘drain the minerals thru urine’ seolah2 takde kesan kerana telah digantikan dengan kehadiran 77 jenis mineral yang terkandung di dalam “GARAM BULUH” yang terdapat dalam kopi tersebut..

Yang bestnya….
Kopi Mineral ni tidak menggunakan gula biasa, ia menggunakan artificial sugar (pemanis non-nutritif yang 200 kali lebih manis dari gula namun tidak mengandung kalori) iaitu gula yang boleh di minum oleh orang diabetis seperti PalSweet, NutraSweet, Equal atau Canderel.

Errrmmm... Patut la ramai yang viralkan "Min Kaffe" ni, rupanya banyak khasiat dan sesuai utk semua golongan... Kalau sis dah kurang dari masalah ganstrik yang teruk, masalah angin dalam badan, masalah kurang energy, masalah maigrain...
Anda pula bagaimana?πŸ˜‰

min kaffe murah klang


Orang klang..
Jom dapatkan min kaffe murah klang ni..

Jika dah amalkan dan kembalikan kesihatan yang berpanjangan alhamdulillah...

Jangan lupa dapatkan min kaffe murah klang anda!

Whatsapp atau call je Ida ok..
013-2023797
013-2023797
013-2023797

Ingat min kaffe..ingat MIN KAFFE MURAH KLANG!!

Thursday, 9 February 2017

HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL

πŸ’˜FEBRUARY PROMO!!!  πŸ’˜
Valid until 28 February 2017

harga promosi premium beautiful


1. Chance for LUCKY DRAW LV HANDBAG FROM MILAN
2. Special Price  πŸ’°πŸ’°πŸ’°& FREE GIFT

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET not only able to lose weight (Body Reshape) but also to treat other health problems such as :

✳️Back pain
✳️Slip disc
✳️Cyst / Fibroid
✳️Menstrual cramps
✳️Extra tummy / muffin top
✳️Get back in shape after delivery
✳️Alternative way to get pregnant
✳️Reduce of period pain
✳️Reduce white discharge (keputihan)
and many more.

Wearing #PB consistently could prevent and reduce most of the problems stated above.

It works even BETTER when combined with :

πŸ›‘ MIN KAFFE+GARLIC
                      Or
πŸ›‘ MIN KAFFE+SHAKE ME
                     Or
πŸ›‘ MAHARANI

Note: Terms & conditions apply for above promotion.
For More details PM or whatsapp 013-2023797

www.rajactauhaida.com

#SHOM #PBmurah
#cyst #fibroid #slipdisc #perutgeleber
#VirtualClassTLC #perutbuncit
#PBExpert #MentorHebat #KelasOnline #TopLeaderCircle #PremiumBeautiful
#OnlineClassWithTLCMasterTrainers
#PremiumBeautifulExpert
#FIR #corsetmurah #corset
#bisnesbermentor
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulWaistNipper
#GaramBulohMalaysia
#MineralSaltMalaysia
#MinKaffeMalaysia
#GarlicTabletMalaysia
#PremiumBeautifulMalaysia
#waistnipperMalaysia
#LVChampion2017

Monday, 6 February 2017

PREMIUM BEAUTIFUL BANTU KEMPISKAN PERUT

KISAH BENAR

'Dah berapa bulan dik?'
Tiba2 ada org tegur kat sebuah klinik..
'Sabar ye..awal2 pregnant mcm tu la..akak pun dlu mcm tu jugak'

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†

Sentap client kita dgr nasihat akak ni..padahal dia belum kawin..pergi klinik semata-mata check up demam..

Mungkin akak tu terpandang part perut yg agak buncit..sbb tu main agak je client kita ni pregnant..

Terus cari #PBExpert sbb nak sorok PERUT BUNCIT!!
Taknak lagi org tegur dia pregnant!

Hasilnya..

testimoni premium beautiful

Haaa..tgk gambar tu..
Seronok kan bila perut dh slim..

Kalau ada masalah yang sama..
Jangan segan2 nk contact kita..
Kita tlg pakaikan #PremiumBeautiful ni..

013-2023797
www.rajactsuhaida.com

#PremiumBeautifulExpert
#InstantShapping
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulTelokPanglimaGarang
#PakarAlihLemak
#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC

Sunday, 5 February 2017

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK PENGANTIN

TIPS UNTUK BAKAL PENGANTIN

busana pengantin


Jangan sampai menyesal bila tgk album kawin tau!

Badan mmg dah kurus..
Tapi tang perut pulak yg xbest mata memandang..

Jom siapkan diri awal2 sebelum tarikh keramat tu tiba..
Kita susun lemak tu elok2
Busana pengantin mesti lagi lawa bila badan kita dah lawa..

Jom kita pakaikan #PremiumBeautiful ni..
Nak try saje2 pn boleh..

FREE FITTING & CONSULTATION

013-2023797
www.rajactsuhaida.com

#PremiumBeautifulExpert
#TopLeadersCircle
#CDPbyTLC
#BusanaPengantin
#PBforwedding