Saturday, 11 February 2017

KEBAIKAN MIN KAFFE

KEBAIKAN MIN KAFFE

MIN KAFFE (MINERAL COFFEE GARAM BULUH) sesuai untuk:

kebaikan min kaffe


1. (Pesakit darah tinggi) - membantu mengawal tekanan darah supaya lebih stabil. Ini dikongsikan oleh seorang pesakit darah tinggi yang menyemak tekanan darah beliau sebelum dan seminggu selepas minum mineral coffee. Mineral coffee bertindak sebagai agen penenang bagi kita.

 2.(Pesakit imsomnia )- kebiasaannya pesakit imsomnia ini antara lain masalahnya ialah kerana kalsium tidak diserap dengan baik oleh badannya, maka badan mereka masih cergas dan tidak tenang untuk proses tidur. Kandungan Magnesium di dalam Mineral Coffee tadi membantu penyerapan kalsium berjalan dengan lebih baik, seterusnya badan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan baik.

3. (Pesakit migrain) - pada sesiapa yang biasa menghadapi migrain ketika berpuasa, boleh minum mineral coffee ketika sahur. Elemen Garam Buluh tadi akan membantu melancarkan perjalanan darah dan mengelakkan migrain dan sakit kepala lain.

 4(.Pesakit kencing manis )- Garam Buluh  tadi membantu dalam menyeimbangkan gula dalam darah dengan adanya chlorogenic acid tadi.  Pesakit juga harus mengambilkira segi nasihat doktor.

 5.(Pesakit yang mempunyai HB rendah) - Contohnya ibu mengandung yang mempunyai HB yang rendah boleh cuba minum mineral coffee. Magnesium di dalam mineral coffee juga boleh meningkatkan jumlah darah ke paras yang sihat.

Banyak kan KEBAIKAN MIN KAFFE

kebaikan min kaffe


Untuk penggemar kopi..
Cubalah bertukar kepada MIN KAFFE
Pasti terpikat dengan keenakan min kaffe ni..

Contact je Ida untuk urusan pembelian MIN KAFFE ni..
Ida jugak sedang mencari agent yang berminat untuk sama-sama pasarkan MIN KAFFE ni..
Kita sama-sama kongsi kebaikan min kaffe ni kepada orang ramai..

013-2023797
013-2023797
013-2023797

No comments:

Post a Comment