Tuesday, 30 May 2017

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL & TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL



PB tu apa sebenarnya.
.
Macam mana nak beli PB tu??

Boleh beli terus ke ada cara nak beli..

Dah ramai ke orang beli PB ni..



LET'S CHECK IT OUT!!

PB adalah ringkasan kepada Premium Beautiful



APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL


harga premium beautiful



Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk perlangsingan dan kesihatan..Premium beautiful jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat..

Premium Beautiful Menggunakan teknologi dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman, korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk meningkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.

Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared Rays(FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai..

Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi F.I.R sejak lebih 20 tahun dahulu sehingga kini.

harga premium beautiful

harga premium beautiful


.
BAHAGIAN YANG TERDAPAT DALAM

 PREMIUM BEAUTIFUL


Untuk pengetahuan semua..

Premium Beautiful ni terdiri daripada

3 bahagian

1) LONG BRA

2) WAIST NIPPER (BENGKUNG MODEN)

3) LONG GIRDLE

Jom tengok apa keunikan setiap bahagian ni..


LONG BRA

long bra premium beautiful

long bra premium beautiful

long bra premium beautiful


Kalau anda semua perasan,bra yang biasa kita beli di pasaran tu,CUPnya berbentuk bulat..Cup yang berbentuk bulat sebenarnya akan menekan puting payudara kita dan sekaligus mendedahkan seseorang wanita kepada kanser payudara..Warna puting kita juga akan menjadi lebih gelap..


Sebaliknya,CUP long bra premium beautiful ini berbentuk pyramid dan memberi ruang kepada puting untuk bernafas dan dapat menampung payudara kita supaya lebih terletak,tidak jatuh dan tidak bergoyang/bergegar..Warna puting juga menjadi lebih cerah..hehehe malu kan bila kita berjalan atau melakukan aktiviti pastu dada kita bergegar/bergoyang..malu kannn


Lace 'Cup' yang sangat anjal dapat mengelakkan payudara kita dari melimpah keluar..So payudara kita akan nampak lebih anjal dan tegang..FIR yang telah disuntik pada lace Long Bra PB ni,sekali gus akan mengoptimumkan pengilangan air susu agar tidak berlebih dan tidak juga berkurang..


2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.. Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini.


Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan kita, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai dengan cara yang betul..Belakang badan kita juga,tiada kesan tali bra yang berbenjol akibat lemak kita yang tertekan oleh tali,berbanding jika kita pakai bra biasa akan kelihatan kesan benjolan lemak di belakang badan..


Kalau nak tau,FIR (Far InfraRed Rays) adalah paling banyak disuntik di bahagianpaling hadapan Long Bra premium beautiful..Then,ia akan membantu membakar lemak di bahagian perut kita yang buncit..Bila dah consistent pakai Long Bra PB,jangan tak percaya pulak perut u olls dah jadi "flat" ya..hehehe inilah kuasa FIR yang ada pada Premium Beautiful


WAIST NIPPER


waist nipper premium beautiful


Mempunyai 7 Tetulang memori yang dapat membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok ,Slip Disc, dan sakit pinggang..Waist Nipper Premium Beautiful juga dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk..Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan..


ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!


Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini..Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu..


Perut menjadi kemas dan rata disini..Amat sesuai juga untuk lelaki yang 'boroi'..


Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik menjadi ramping..Cara menggunakannya,tarik nafas sebelum menarik tali tersebut..Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus..Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya..

Waist Nipper premium beautiful mengandungi suntikan Far InfraRed Rays yang paling banyak..Dapat membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian dada dan punggung serta dapat mengunci lemak yang telah dialihkan tadi..So,bahagian dada dan punggung akan lebih nampak montok dan anjal..


LONG GIRDLE


long girdle premium beautiful

long girdle premium beautiful



Kalau anda perhatikan,bentuk di hadapan Long Girdle premium beautiful ni sangat menyerupai bentuk rahim wanita..Long Girdle memainkan peranan untuk mengalihkan lemak di sekitar pinggang dan belakang..Sikit demi sikit,masalah lemak berlebihan di sekitar badan dapat dihilangkan secara semula jadi dengan bantuan FIR..

Long Girdle premium beautiful ini dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme kita yang semakin menurun sejajar dengan pertambahan usia kita..

Lapisan Far InfraRed Rays(FIR) di bahangian depan Long Girdle bolehmembantu mengelakkan masalah kebiasaan yang dialami oleh semua kaum wanita..Contohnya : senggugut,rahim jatuh,fibroid,dan lain-lain..Kalau wanita-wanita di luar sana sarungkan long girdle dan mempunyai masalah yang dilistkan tu,jangan terkejut ya kalau datang bulan(period) darah haid tu keluar lebih pekat daripada biasa dan berketul-ketul..Jangan takut,itu adalah healing process yang disebabkan oleh FIR tadi..Habis semua ketulan-ketulan darah,darah kotor yang selama ini tersembunyi/tersumbat di rahim kita,ianya ditarik keluar..

Lihat gambar diatas,perasan tak ada "Love Shape" nipis di bahagian punggung..'Love Shape'nipis ini boleh membentuk pinggul agar menjadi lebih menarik dan dapat mengukuhkan kedudukan pinggul..Boleh dikatakan sebagai support untuk punggung kita sekiranya kita rasa punggung kita jatuh menggeleber..Mesti la kita nak punggung kita cantik dan montoks kann..hahaha suami pun suka kannn..betul tak :-)

Boleh membantu menguatkan rahim,mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan stretchmark terutamanya bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin..


Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar..
Terdapat lubang angin/udara pada Long Girdle premium beautiful yang berfungsi untuk mengawal keputihan, membantu pengaliran darah dan udara untuk menghilangkan kesan bau pada alat sulit wanita..Kalau wanita yang mempunyai masalah keputihan yang teruk,pemakaian long girdle ini boleh mengatasi masalah itu..

long girdle premium beautiful


MACAM MANA NAK PAKAI PREMIUM

 BEAUTIFUL NI...


CARA PAKAI LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL



cara pakai long bra premium beautiful


Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payudara ke dalam cup bra
  • Pasangkan cangkuk di bahagian belakang


  • Bongkokkan badan.Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cup bra.


  • Laraskan tali bra & kemaskan 'cup' bra supaya dapat kedudukan yang selesa.


  • Betulkan kedudukan bra di mengikut keselesaan anda..

CARA PAKAI WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL


cara pakai waist nipper premium beautiful



Kedudukan bengkung, pastikan "batu permata berada betul betul di tengah badan..Pasangkan kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • Betulkan kedudukannya.


  • Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.
  • Cangkukkan ikut keselesaan.
  • Pastikan ianya selesa.


  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan..

CARA PAKAI LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL


cara pakai long girdle premium beautiful


Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
  • Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
  • Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas.
  • Perbetulkan kedudukannya agar selesa.


Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang
di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari..


*tips*
Kesemua cara pakai yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar oleh agent yang diiktiraf dan terlatih..Kesalahan cara pakai dan kesalahan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan tidak mendapat hasil yang diinginkan..

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

Setiap orang berbeza harga dan saiz premium beautiful..Boleh contact saya untuk buat pengukuran terlebih dahulu..Selepas ukur kita akan dapat saiz yang tepat dan seterusnya akan tahu Harga Premium Beautiful untuk saiz kita..


Harga anggaran Premium Beautiful untuk :

Premium Beautiful Elegence


Harga corset Premium Beautiful
Elegence ini bermula dari RM841 sehingga RM3,300 bergantung pada part of premium beautiful corset yang anda inginkan dan bergantung pada saiz badan anda


Premium Beautiful Classic

Harga Premium Beautiful classic pula,harga bermula dari RM728 sehingga RM2,800, bergantung pada part dan saiz badan anda..

Untuk dapatkan harga yang lebih tepat,adalah bergantung pada saiz dan ukuran badan anda..Setiap orang berbeza saiz dan bentuk badan,jadi u olls contact je
Ida..nanti Ida akan tolong ukurkan ya..


Ataupun u olls boleh je nak ukur sendiri,follow je step yang
Ida share kat bawah ni ya..

Cara Ukur Premium Beautiful


No comments:

Post a Comment