Sunday, 18 June 2017

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

Hai semua..hari ni Ida nak share tentang kelebihan Long Girdle Premium Beatiful

Terdapat 4 yang utama  kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni..

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

* Penggunaan renda yang fleksibel mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar


* Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaras lemak pada sekitar paha, membentuk kontur paha yang menarik. Ini part yang wanita akan suka apabila bercakap mengenai kelebihan Long Girdle Premium Beautiful. Apabila lemak di sekitar paha telah Berjaya diselaraskan, tiada lagi masalah paha bergesel (ini masalah kebanyakan wanita kan..)

* Lubang angin (jaring) direka khas berfungsi mengawal keputihan, pengaliran darah dan udara untuk mengurangkan kesan bau. Jaring yang direka khas ini akan menarik keputihan yang lama bersarang supaya keluar. Ramai yang cakap tak ada keputihan, tapi bila dah sarung Long Girdle Premium Beautiful ni..berketul-ketul keputihan keluar seakan-akan period..haaa, ini tandanya Premium Beautiful telah berjaya mengesan masalah dalaman kita..

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

* Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu membaiki masalah perut buncit. Even belum memakai Waist Nipper Premium Beautiful, pemakaian Long Girdle Premium Beautiful sudah boleh membantu masalah perut buncit

Selain daripada itu, terdapat banyak lagi kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni.
Antaranya adalah:

* Menyokong rahim selepas melahirkan Masalah kebanyakan wanita selepas melahirkan ialah masalah rahim. Ada yang mengalami masalah rahim jatuh dan sudah semestinya ramai yang mengalami masalah rahim mengembang dan seterusnya menyebabkan masalah perut buncit

Semua masalah ini dapat diatasi dengan memakai Long Girdle Premium Beautiful
Inilah antara kelebihan Long Girdle Premium Beautiful


1) Menstabilkan hormone
Bagaimana Premium Beautiful ni menstabilkan hormone? Far Infra Red yang terdapat dalam benang Premium Beautiful membantu melancarkan peredaran darah..haaa, bila darah dah berjalan lancer..hormon pun stabil la kan


2) Mengurangkan senggugut
Senggugut selalunya terjadi kerana peredaran yang tidak lancar. Di sini sekali lagi Far Infra Red memainkan peranan. Far Infra Red yang terdapat dalam benang Premium Beautiful membantu melancarkan peredaran darah dan seterusnya mengurangkan masalah senggugut



3) Membantu pelekatan janin
Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni bukan hanya menyokong rahim selepas melahirkan malah membantu seawal pelekatan janin. Oleh sebab yang demikian, ibu-ibu yang selalu mengalami keguguran amat disyorkan untuk menyarung Long Girdle Premium Beautiful. Long girdle ini sesuai juga untuk yang sedang ikhtiar untuk hamil

4) Mencantikkan punggung
Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

Anda ada masalah punggung leper, punggung jatuh atau tidak menarik. Haaa..ini la masanya untuk mencantikkan punggung anda. Long Girdle Premium Beautiful membantu mencantikkan kembali punggung yang bermasalah. Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni adalah mampu mengalihkan lemak supaya berada di kedudukan yang betul (menggunakan teknik alih lemak yang berkesan). 'Love shape' nipis membentuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan kedudukan pinggul. Oleh sebab itulah kita mampu dapatkan kembali shape yang asal

Seronok kan dengar cerita kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni..
Semoga bermanfaat ye untuk semua pembaca..

LOVE,
IDA

013-2023797






Sunday, 11 June 2017

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2017

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2017

Harga Premium Beautiful adalah berbeza berdasarkan saiz. 
Setiap orang berbeza harga dan saiz premium beautiful..Boleh contact Ida untuk buat pengukuran terlebih dahulu..Selepas ukur kita akan dapat saiz yang tepat dan seterusnya akan tahu Harga Premium Beautiful untuk saiz kita..

Harga anggaran Premium Beautiful untuk :

Premium Beautiful Elegence 


HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2017

Harga corset Premium Beautiful elegence ini bermula dari RM841 sehingga RM3,300 bergantung pada part of premium beautiful corset yang anda inginkan dan bergantung pada saiz badan anda

Premium Beautiful Classic

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2017

Harga Premium Beautiful classic pula,harga bermula dari RM728 sehingga RM2,800, bergantung pada part dan saiz badan anda..
Untuk dapatkan harga yang lebih tepat,adalah bergantung pada saiz dan ukuran badan anda..Setiap orang berbeza saiz dan bentuk badan,jadi u olls contact je Ida..nanti Ida akan tolong ukurkan ya..

Ataupun u olls boleh je nak ukur sendiri,follow je step yang Ida share kat bawah ni ya..

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2017
CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL

1) PUNCAK DADA
2) BAWAH DADA
3) PINGGANG (SELARI DENGAN SIKU)
4) PUNCAK PUNGGUNG

Dapatkan ukuran dalam centimeter..then boleh la contact Ida ye..
Ida consult untuk dapatkan harga dan saiz Premium Beautiful yang betul..


LOVE,
IDA


013-2023797

POPULAR POST



(click link whatsapp ini untuk direct whatsapp Ida)

CARA MAKAN HERBA MAHARANI

CARA MAKAN HERBA MAHARANI

cara makan herba maharani

Cara makan Maharani adalah seperti yang disyorkan di bawah:

- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur
- Elakkan ambil maharani masa kedatangan haid.
Yang ni wajib dipatuhi :
- 1 bola putih iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.
- Mula ambil lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.
- Then, berhenti sementara hingga lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.
- Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang di bawah ni ya :
1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali
2) minum air garam waktu makan
3) minum lebih banyak air
Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani. Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)



POPULAR POST

Thursday, 8 June 2017

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI


HARGA HERBA MAHARANI

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan berapa harga Herba Maharani ni. Untuk pengetahuan semua, harga untuk sekotak Herba Maharani ni cuma RM113.20. Sangat berbaloi harga Herba Maharani ni kerana dalam setiap kotak, terdapat 6 biji bola putih yang mengandungi pil maharani.
Bilangan pil yang terdapat dalam setiap biji bola putih adalah 50 biji. Haa..cuba kira..
6 biji bola putih x 50 pils = 300 biji pil maharani
Berbaloi sangat kan dengan harganya..



Jom grab sekarang tau.

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI




Herba Maharani ..

Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga

 diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di 

dokumenkan di istana larangan Beijing..

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan 

berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti 

Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian

 dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) 

Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya
melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada

 kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri

 mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet

 muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan 

sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana 

Larangan di China.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja

 ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun

 seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)

- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam

 hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni 

bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan

, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya

 ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni,

 Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama 

beliau adalah Ci Xi.

Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan

 akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn

, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 

Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak

 Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di

 panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - 

kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik

 dok teringat-ingat je kat dia..huh..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, 

baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di 

mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih 

lagi tinggi pengeluarannya. 

Maharani dpt halal Jakim.. Kandungan maharani ni ditulis

 - contains 3 animals parts- suspen je kan.. ayam wuji 

(ayam hitam) utk menyuburkan badan dan rahim , tulang

 sotong - utk menyembuhkan luka2 dalaman, tanduk rusa

- menguatkan buah pinggang,saraf utama &

 jantung,kekuatan minda, anti penuaan. Kilang maharani 

berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh

 kariah masjid. hukum makan tanduk rusa sama seperti

 minum air badak (dr sumbu badak) iaitu harus..

kandungan lain adalah 13 herbs terdiri drpd berjenis2 Radix

 Panax Ginseng dan keluarganya untuk kesihatan

keseluruhan..



CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI


- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur
- Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.
Yang ni wajib dipatuhi :
- 1 bola putih iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.
- Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.
- Then, berhenti sementara hingga lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.
- Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang di bawah ni ya :
1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali
2) minum air garam waktu makan
3) minum lebih banyak air
Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani. Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)

KELEBIHAN HERBA MAHARANI:

1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.

3. Melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sendi dan lutut.

4. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan

5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.

6. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)

7. Memberi kebahagiaan kepada pasangan.

8. Anti-penuaan dan awet muda.

9. Kecantikan dan kesuburan

10. Menegangkan payudara.
11. Menegang dan memberi keanjalan pada kulit
12. Amalan semasa berpantang.
13. Meningkatkan kadar metabolisma
14. Menambah sel darah
15. Mengimbangi tekanan darah.
16. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
17. Melancarkan peredaran darah.

Lagi Kelebihan Maharani..

- Melancarkan peredaran darah
- Selaraskan kitarah haid yang tak teratur

- Sembuhkan senggugut

- Selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.

- Menggalakkan kesuburan secara semulajadi.

- Kurangkan keletihan

- Tingkatkan imunisasi disamping

- Menguatkan kaki dan tangan.

- Serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda.

- Bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang.
- Sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin.
- Kecutkan rahim dengan cepat.
- Pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga.
- Meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan..
- "Ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
- Menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
- Untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.


TESTIMONI HERBA MAHARANI


Kalau nak tau hebat ke tak Herba Maharani ni,,jom tengok apa kata pengguna maharani
Ini semua real testimoni Herba Maharani tau


HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI

Hehe..sebab ni la Herba Maharani juga dipanggil Jamu Abang Sayang tau
Atau dikenali juga Pil Jerat suami. Memang menyesal la makan maharani ni..
Kalau tau hebat macam ni..dari dulu lagi dah makan kan..hehe

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI
Senggugut ni masalah kebanyakan wanita kan. Sampai sanggup makan pain killer kalau dah sakit tu sampai guling-guling. Kerja pun sampai ambik MC. Cuba la rawat masalah senggugut tu dengan Herba Maharani ni. Insyaallah membantu sebab dah ramai sangat wanita yang tinggalkan pain killer selepas berjumpa dengan maharani..alhamdulillah..

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI

IKHTIAR HAMIL DENGAN MAHARANI

Ni pun salah satu fungsi Herba Maharani..
Kebanyakan wanita yang ada masalah untuk hamil adalah kerana masalah dalaman. Jadi Herba Maharani ni membantu menyelesaikan masalah dalaman wanita dan seterusnya membantu proses kehamilan..insyaallah..

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI

PERIOD TIDAK TERATUR

Ini pun biasa berlaku dalam kalangan wanita kan.
Insyaallah Herba Maharani membantu memulihkan masalah period tidak teratur ni..


HALAL KE MAHARANI NI???

Ini antara persoalan dan keraguan pengguna
Jangan risau kerana Herba Maharani telah mendapat pengiktirafan dan pensijilan HALAL oleh JAKIM

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI

Jangan segan-segan untuk contact Ida ye untuk sebarang pertanyaan mahupun pembelian Herba Maharani ni..
Ida alu-alukan kalau ada yang berminat nak jadi agent Herba Maharani di seluruh Malaysia ni tau.


Love,
IDA

013-2023797


(terus click link whatsapp ni untuk direct whatsapp Ida)

Monday, 5 June 2017

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Premium Beautiful adalah corset exclusive yang mempunyai kelebihannya yang tersendiri..Sudah lebih 20 tahun dipasaran satu jangka masa yang agak lama kann..

Walaupun sudah lebih 20 tahun di pasaran,namun Harga Premium Beautiful tetap maintain..Harga Premium Beautiful yang mampu milik,membuatkan ia mendapat tempat di hati para wanita yang inginkan bentuk tubuh yang sihat dan cantik..Dengan memberi jaminan baik pulih seumur hidup pada si pemakai( LIFETIME WARRANTY ),memang satu jaminan yang tinggi bagi mereka yang sangat pentingkan Quality dan kepuasan diri..

Thats why,ramai yang tetap memilih premium beautiful dan bab harga tak menjadi penghalang bila paham apa kebaikan yang PB boleh bagi pada diri..Jom berkenalan dengan Premium Beautiful terlebih dahulu 😊😊😊


Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful
akibat tegar PB...Tak tau mana satu mak dara dan yang mana masih single..hehehe ada yang boleh teka ker?



APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk perlangsingan dan kesihatan..Premium beautiful jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat..

Premium Beautiful Menggunakan teknologi dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman, korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk meningkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.

Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared Rays(FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai..
Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi F.I.R sejak lebih 20 tahun dahulu sehingga kini. 

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful


Premium Beautiful ini didatangkan dengan set yang terdiri daripada Long Bra (coli), Long Girdle (seluar) dan Waist Nipper (bengkung). Setiap satu bahagian direka untuk memberi kesan kebaikan yang tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik dan keselesaan..



1.LONG BRA PREMIUM 
BEAUTIFUL
Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Kalau anda semua perasan,bra yang biasa kita beli di pasaran tu,CUPnya berbentuk bulat..Cup yang berbentuk bulat sebenarnya akan menekan puting payudara kita dan sekaligus mendedahkan seseorang wanita kepada kanser payudara..Warna puting kita juga akan menjadi lebih gelap..

Sebaliknya,CUP long bra premium beautiful ini berbentuk pyramid dan memberi ruang kepada puting untuk bernafas dan dapat menampung payudara kita supaya lebih terletak,tidak jatuh dan tidak bergoyang/bergegar..Warna puting juga menjadi lebih cerah..hehehe malu kan bila kita berjalan atau melakukan aktiviti pastu dada kita bergegar/bergoyang..malu kannn

Lace 'Cup' yang sangat anjal dapat mengelakkan payudara kita dari melimpah keluar..So payudara kita akan nampak lebih anjal dan tegang..FIR yang telah disuntik pada lace Long Bra PB ni,sekali gus akan mengoptimumkan pengilangan air susu supaya tidak berlebih dan tidak juga berkurang..

2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.. Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini.

Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan kita, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai dengan cara yang betul..Belakang badan kita juga,tiada kesan tali bra yang berbenjol akibat lemak kita yang tertekan oleh tali,berbanding jika kita pakai bra biasa akan kelihatan kesan benjolan lemak di belakang badan..

Kalau nak tau,FIR (Far InfraRed Rays) adalah paling banyak disuntik di bahagianpaling hadapan Long Bra premium beautiful..Then,ia akan membantu membakar lemak di bahagian perut kita yang buncit..Bila dah consistently pakai Long Bra PB,jangan tak percaya pulak perut u olls dah jadi "flat" ya..hehehe inilah kuasa FIR yang ada pada Premium Beautiful


Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful



2.WAIST NIPPER PREMIUM
BEAUTIFUL
Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Mempunyai 7 Tetulang memori yang dapat membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok ,Slip Disc, dan sakit pinggang..Waist Nipper Premium Beautiful juga dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk..Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan..

ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!

Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini..Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu..

Perut menjadi kemas dan rata disini..Amat sesuai juga untuk lelaki yang 'boroi'..

Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik menjadi ramping..Cara menggunakannya,tarik nafas sebelum menarik tali tersebut..Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus..Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya..

Waist Nipper premium beautiful mengandungi suntikan Far InfraRed Rays yang paling banyak..Dapat membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian dada dan punggung serta dapat mengunci lemak yang telah dialihkan tadi..So,bahagian dada dan punggung akan lebih nampak montok dan anjal..


Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful



3.LONG GIRDLE  PREMIUM
BEAUTIFUL
Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful
Kalau anda perhatikan,bentuk di hadapan Long Girdle premium beautiful ni sangat menyerupai bentuk rahim wanita..Long Girdle memainkan peranan untuk mengalihkan lemak di sekitar pinggang dan belakang..Sikit demi sikit,masalah lemak berlebihan di sekitar badan dapat dihilangkan secara semula jadi dengan bantuan FIR..

Long Girdle premium beautiful ini dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme kita yang semakin menurun sejajar dengan pertambahan usia kita..

Lapisan Far InfraRed Rays(FIR) di bahangian depan Long Girdle boleh membantu mengelakkan masalah kebiasaan yang dialami oleh semua kaum wanita..Contohnya : sengugut,rahim jatuh,fibroid,dan lain-lain..Kalau wanita-wanita di luar sana sarungkan long girdle dan mempunyai masalah yang kiki listkan tu,jangan terkejut ya kalau datang bulan(period) darah haid tu keluar lebih pekat daripada biasa dan berketul-ketul..Jangan takut,itu adalah healing process yang disebabkan oleh FIR tadi..Habis semua ketulan-ketulan darah,darah kotor yang selama ini tersembunyi/tersumbat di rahim kita,ianya ditarik keluar..

Lihat gambar diatas,perasan tak ada "Love Shape" nipis di bahagian punggung..'Love Shape'nipis ini boleh membentuk pinggul agar menjadi lebih menarik dan dapat mengukuhkan kedudukan pinggul..Boleh dikatakan sebagai support untuk punggung kita sekiranya kita rasa punggung kita jatuh menggeleber..Mesti la kita nak punggung kita cantik dan montoks kann..hahaha suami pun suka kannn..betul tak :-)

Boleh membantu menguatkan rahim,mengemaskan bahagian perut sertamenghilangkan stretchmark terutamanya bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin..

Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar..
Terdapat lubang angin/udara pada Long Girdle premium beautiful yang berfungsi untuk mengawal keputihan, membantu pengaliran darah dan udara untuk menghilangkan kesan bau pada alat sulit wanita..Kalau wanita yang mempunyai masalah keputihan yang teruk,pemakaian long girdle ini boleh mengatasi masalah itu..


Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful



TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful
Ini Testimoni ibu berpantang Kiki..

kiki diperkenalkan PB ni oleh suami kiki sendiri.Dia belikan pb untuk kiki pakai lepas badan kiki naik mendadak lepas bersalinkan anak pertama.

Kalau tengok badan kiki,sebelum bersalin pun gempal dan perut buncit..Gambar kat atas ni gambar kiki dukung anak ke dua..gambar pakai baju kerja tu,gambar kiki sebelum pregnant anak ke2..

Anak ke 2 kiki tu baru lah kiki dapat merasa berpantang dengan premium beautiful ni..Best sangat berpantang dengan PB..Perut kemas,sakit-sakit pinggang pun takde,rahim juga cepat mengecut..


Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful


"September 2012 tu size pinggang dah hampir nak cecah size 29 tau >___< Padahal waktu mula-mula kerja dulu, size pinggang Saf 26 jer.. Semua baju and seluar waktu mula-mula kerja dulu semua dah tak muat! >____<

Saf consistent pakai Premium Beautiful ni sejak 2014 and hasilnya pada September 2015, pinggang Saf makin kecik! Seluar size 27 pun Saf dah boleh pakai sekarang :)


di atas ni adalah pengkuan ikhlas seoang pengguna tegar premium beautiful beserta gambarnya...

Best kan bila kita dapat hasil bentuk badan yang menarik dan cantik tanpa menyakitkan badan,tanpa diet yang melampau,dan tanpa berbelanja terlalu besar..

Seriosly..premium beautiful adalah produk hebat yang mampu mengembalikan bentuk badan yang diidamkan oleh setiap wanita.Siapa taknak pinggang macam Che ta kan..Kalau yang dah berkahwin tu suami lagi lah bertambah sayang..Betul tak??Tipu la kan kalau suami tak tegur bila badan makin naik..

lain-lain testimoni premium beautiful,real people,real testimoni


Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful
asal pakai nak kurus..tak sangka kan bila wajah pun kelihatan lebih muda dari usia ibu anak dua ni tau..



Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful



Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful



Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

PB ni jugak boleh buat set berpantang..lepas je bersalin,terus sarung PB..See,terus dapat semula bentuk badan asal



Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

jangan kecewa bila berbadan besar tau,sebab orang berbadan besar pun boleh pakai PB tau..Tengok adila ni,lain dah kan adila yang sekarang..real testimoni tau :-)



Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

orang bersalin cyzer pun boleh pakai premium beautiful ni untuk berpantang dan nak dapatkan bentuk badan yang menarik..



Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

ibu anak 4 ni dia punya body kalah anak dara tau..sampai ke hari ni,kalau orang tengok mesti tak percaya vee dah mempunyai 4 orang anak hehehe



Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful
Owner gambar ni mentor Ida sendiri tau..haaa nampak tu dia dan anak2 dia..Dah anak 3 tau..tapiiiiiiii PB punya pasal lah buat badan dia kalah anak dara tau

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful
Real testimoni ni ya,seminggu lepas bersalin akak ni sarungkan premium beautiful,untuk set berpantangnya...Cukup 44 hari berpantang dah hilang perut dia yang besar tu tau..happy kan bila dapat semula bentuk badan asal :-)

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Betul kata orang kan,bentuk badan seseorang tu mempengaruhi wajah..Bila kita kurus dan cantik,muka pun nampak lebih muda dari usia sebenar..Contohnya macam akak gambar atas ni..Kalau u saya cakap umurnya 25 mesti u olls percaya jugak kan...hihihi aduihhh cantiknya kak mel,kalah anak dara tau..



Testimoni diatas ni semuanya real..Bukan edit tau..so silalah percaya ya..hehe





CARA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL




long bra

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

  • Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cup bra.
  • Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
  • Bongkokkan badan.Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cup bra.
  • Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.
Betulkan kedudukan bra di mengikut keselesaan anda..





waist nipper 


Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful
  • Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • Betulkan kedudukannya
  • Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.
  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan..


Long Girdle
Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

  • Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
    Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
    Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas.
    Perbetulkan kedudukannya agar selesa.
  • Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang
    di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari..


*tips*

Kesemua cara pakai yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar olehagent yang diiktiraf dan terlatih..Kesalahan cara pakai dan kesalahan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan tidak mendapat hasil yang diinginkan..


HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

Setiap orang berbeza harga dan saiz premium beautiful..Boleh contact saya untuk buat pengukuran terlebih dahulu..Selepas ukur kita akan dapat saiz yang tepat dan seterusnya akan tahu Harga Premium Beautiful untuk saiz kita..

Harga anggaran Premium Beautiful untuk :

Premium Beautiful Elegence
Harga corset PremiumBeautiful elegence ini bermula dari RM841 sehingga RM3,300 bergantung pada part of premium beautiful corset yang anda inginkan dan bergantung pada saiz badan anda

Premium Beautiful Classic
Harga Premium Beautiful classic pula,harga bermula dari RM728 sehingga RM2,800, bergantung pada part dan saiz badan anda..
Untuk dapatkan harga yang lebih tepat,adalah bergantung pada saiz dan ukuran badan anda..Setiap orang berbeza saiz dan bentuk badan,jadi u olls contact je kiki..nanti kiki akan tolong ukurkan ya..

Ataupun u olls boleh je nak ukur sendiri,follow je step yang Ida share kat bawah ni ya..



CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful


CARA PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL
  • Dilarang menggunakan syampu atau losyen beralkali tinggi
  • Dilarang menjemur pakaian dibawah sinaran cahaya matahari
  • Dilarang menggunakan seterika
  • Dilarang menggunakan mesin basuh
  • Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air

CARA BASUH PREMIUM BEAUTIFUL
  • Letakkan 1 penutup 'liquid wash' dalam baldi yang berisi air suam. 
  • JANGAN guna sabun atau pencuci lain selain dari pb wash(boleh dapatkan dari agent yang sah.
  • Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok-gosok PB anda
  • Bilas dgn air bersih.
  • Gantung di tempat sesuai tanpa cahaya matahari.(elok didalam rumah)
  • PB cepat kering dan tak perlu risau jika jemur di dalam rumah.


Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful


SIAPA YANG WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya?jom tengok list ini :
1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin

Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup..

Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan

Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Satu-satunya corset yang menyediakan waranty seumur hidup kepada penggunanya(LIFETIME WARRANTY)..


Premium Beautiful Wins,READERS CHOICE AWARD

Kalau u olls nak tau,Premium Beautiful telah menjadi Winner of "Reader's Choice" Award-The Best Body Shapping Lingerie voted by Natural Health Megazine Readers

Haa..kalau u olls masih tertanya tanya kenapa lah orang suka sangat dengan premium beautiful ni kan,kiki rasa uolls patot cuba dan pasti menemui jawapannya..

U olls bayangkan lah,kalau la premium beautiful ni bukan lah produk yang memberikan manfaat kepada si pemakai,kenapa ianya dipilih menjadi pemenang "Readers Choice" Award ?betul tak..

Memang dah terbukti Premium Beautiful ni memberi keselesaan luaran dan dalaman kepada para pemakai..

U olls pasti berpuas hati memilikinya..Produk yang sentiasa mendapat tempat dihati para wanita..

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful


Jika berminat,u olls jangan segan silu call/whatsaap Ida ya.Ida cover seluruh malaysia ya..



Contact la Ida ya,boleh jumpa dan tengok sendiri Premium Beautiful ni tau,boleh pegang dan rasai sendiri fabrik PB yang lembut ni :-)


*** Untuk setiap belian PREMIUM BEAUTIFUL CASH,u olls layak menerima Pakej Promosi berserta Free Gift... 

Untuk dapatkannya boleh menghubungi Ida ya,agent yang sah :

#HargaPremiumBeautiful
#TestimoniPremiumBeautiful

----------------------


Ida
013-2023797
013-2023797




SIAPA YANG WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya?jom tengok list ini :

1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin


Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup..


Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan


Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Satu-satunya corset yang menyediakanwaranty seumur hidup kepada penggunanya(LIFETIME WARRANTY)



Testimoni Pengguna Premium Beautiful

Thanks ya sudi singgah ke blog Ida..boleh tak kalau hari ni Ida nak share Testimoni pengguna premium beautiful sebagai peneman kehidupan seharian mereka 😘😘😘

Apa kata mereka sebagai pengguna Premium Beautiful..

Testimoni Pengguna Premium Beautiful :

Testimoni 1 - Viviana
* ibu kepada 4orang cahaya mata
Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful
1) anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> ya

2) kenapa anda memilih dan memakai PB ?
 >> kerana saya mengalami slip disc selepas bersalin secara c-section..kesan jahitan pada perut sering terasa ngilu2.

3) adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> ya.
4) ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful ?
>> Syukur sejak memakai Premium Beautiful masalah slip disc yang saya alami semakin berkurangan..Rasa ngilu2 pun tiada lagi.

5) Premium Beautiful bagi anda ?
>> lingerie yang harus dimiliki oleh semua wanita sekiranya ingin menjaga kesihatan dan kecantikkan tubuh badan.

6) sejak bila anda mula memakai PB?
>> sejak nov.2015


Testimoni 2 - Eja
* Masih bujang,umur 29 tahun
Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

1) anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> ya


2) kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?

 >> kerana saya ingin mengurangkan rase sakit senggugut saya dan ingin mengawal berat badan saya.



3) adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?

>> ya.

4) ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful 

>> Syukur sejak memakai Pb sakit senggugut sy dh hilang.. Kadang2 tak sedar pon dah period..Tambahan pula badan saya dah mula nampak shape dan mengecil sedikit..



5) Premium Beautiful bagi anda ?

>> lingerie yang harus dimiliki oleh semua wanita sekiranya ingin menjaga kesihatan dan kecantikkan tubuh badan..

6) sejak bila anda mula memakai PB? 
>> nov 2015



Testimoni 3 - amira shareena
* Ibu kepada seoarang cahaya mata

* Berusia 30 tahun
Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful


1) anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> ya

2) kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?

>> Kerana ia sangat membantu dalam pembentukan badan saya dalam jangka masa panjang, memberi keyakinan dan sgt berkualiti berbanding korset jenama lain..

3) adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?

>> Ya..Saya telah hilang inci banyak dengan Premium Beautiful dan ia telah membantu mengempiskan perut saya 😍😍
4) ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful..
>> Saya mula memakai Premium Beautiful sejak berumur 18tahun lagi.. Dulu, walaupun berbadan besar tapi saya punya hourglass shape kerana saya memakai PB..PB juga telah membantu saya dalam proses menurunkan berat badan dimana saya pakai PB semasa bersenam..Cepat turun berat dan pantas bakar kalori 😍😍😍 lepas bersalin anak pertama, masih pakai set PB yg sama! 

5) Premium Beautiful bagi anda ?

>> Bagi saya,PB adalah teman baik saya..Dia menyokong saya, memberi keyakinan, menguruskan badan, merampingkan pinggang, menyihatkan badan dan menyerlahkan kewanitaan saya.. Mana ada teman baik yg lebih baik dr itu..hehehe 😝😝

6) sejak bila anda mula memakai Premium Beautiful ?

>> Mula pakai pb masa umur 18 😍😍😍




Testimoni 4 - Mazwa
* ibu muda berusia 30tahun

* mempunyai 2 orang cahaya mata
Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

1) Anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> Ya


2) Kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?

>> Ingin mengatasi masalah perut buncit selepas bersalin anak pertama dan peha besar.



3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda ?

>> Semestinya  ia sangat membantu mengempiskan perut sekaligus menghilangkan 'spare tyre' di sekeliling pinggang tanpa disedari.perut buncit bukan lagi masalah utama walaupun selepas kelahiran anak kedua.selain itu,masalah peha dan pinggul yang besar selepas melahirkan anak kini semakin berkurang inci!



4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful ?

>> Saya merasai pengalaman berpantang anak kedua dengan premium beautiful. Ternyata ia menjimatkan masa dan sungguh selesa berpantang dengan premium beautiful. Jika dibandingkan pengalaman berpantang anak pertama dengan kedua, ternyata berpantang anak kedua lebih menenangkan dan selesa. jika sebelum ini saya akan mangambil masa lebih kurang 20-30minit untuk mengemaskan diri selepas mandi tetapi dengan premium beautiful saya hanya perlukan 3-5minit untuk siap berbengkung,pilis dan param.sakit belakang akibat bersalin dan duduk lama menyusukan anak juga dapat diatasi(semasa berpantang ank pertama saya mengalami sakit belakang yang teruk dan ini menyebabkan saya agak tertekan ketika berpantang).nifas juga keluar dengan baik dan lancar. selain itu,rahim juga cepat mengecut dan berada pada kedudukannya walaupun pantang ank kedua ini saya agak lasak kerana terpaksa berulang alik ke hospital untuk cek darah anak disebabkan anak prolonged jaundice. Alhamdulillah..berpantang dengan premium beautiful banyak membantu emosi saya lebih baik dan gembira kerana saya tidak mengalami masalah2 seperti berpantang anak pertama..


5) Premium Beautiful bagi anda?
>> Lingerie yang harus ada bagi setiap wanita yang menitik beratkan kesihatan dan kecantikan bentuk badan.

6) Sejak bila anda mula memakai Premium Beautiful ?
>> April 2015


Testimoni 5 - aina
* Berusia 26 tahun 

* Bakal pengantin bulan 3.2017
Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful


1) Anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> Ya. Pengguna yg sgt tegar.



2) Kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?

>> Saya memilih untuk memakai premium beautiful kerana saya mengalami sakit belakang yg agak teruk disebabkan drive jauh setiap hari dari gemencheh-senawang-gemencheh.



3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?

>> Sgt memberi perubahan. Selain hilang sakit belakang, berat saya trun dah 10kg after 4bulan memakai premium beautiful. Selain itu, saya seronok sgt sbb saya dah ada keyakinan utk memakai dress n bertambah yakin untuk berhadapan dengan kamera dan org ramai. Thorbaik PB!



4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful ?

>> Pada mulanya, saya mengalami healing crisis yg agak teruk. Angin kerap keluar dari badan dan saya merasa sgt letih n lesu sepanjang hari. Saya menjadi mengah selepas melakukan sesuatu aktiviti. Saya kuatkan semngat untuk meneruskan pemakaian PB dan hasilnya sgt mengejutkan. Saya dpat lepas healing crisis dengan jayanya. Yeah!


5) Premium Beautiful bagi anda?
>> Sangat bagus untuk kesihatan dan kecantikan yang diperlukan oleh semua wanita.

6) Sejak bila anda mula memakai Premium Beautiful ?
>> Sejak bulan 6 tahun ni. Dalam bulan puasa. Skang dah masuk 4bulan menggunakan PB..



Buat masa ni Ida share 5 orang testimoni ni dulu ya..hehehe nanti Ida dapatkan lagi maklumat pemakai yang lain...bukan reka2 cerita ni tau..Ni semua pengguna tegar PB...Perumpuan dan kecantikan tak dapat dipisahkan..Betul tak???

Ingat cantik,ingat lah PB 😍😍😍..

#TestimoniPremiumBeautiful

#AgentPremiumBeautiful

#PremiumBeautiful

Harga Premium Beautiful 2017 dan Testimoni Premium Beautiful

Apakah kelebihan Premium Beautiful Korset 

1- Premium Beautiful merupakan korset kesihatan tertua, dah 23 tahun di Pasaran. Ianya perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far Infrared Rays (FIR) bukan sahaja dipasarkan di malaysia, bahkan ke serata dunia hingga ke US, UK, Australia, Jordan, Jeddah, Tokyo dan lain-lain.

2- Mendapat pengiktirafan SUPERBRANDS,Premium Beautiful merupakan pakaian dalam paling laris dan terhangat di pasaran kerana ianya sangat berkualiti dan tahan lama..Maksud SUPERBRANDS, produk yang tinggi kualiti dan tinggi kuantiti sepanjang penjualan dan penggunaannya.. Sekali melabur pakai sepanjang masa. 

3- Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada.
Siapa yang adan masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, INSHAALLAH Premium Beautiful dapat membantu masalah anda..

4- Korset Pelbagai Guna One Stop Center Premium Beautiful memiliki segalanya..Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan..
Kesihatan badan akan lebih terjamin, In sha Allah, di samping dapat memecahkan lemak..Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna..oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful..Fungsi utama untuk "TOUCH UP" tubuh pemakai, supaya nampak kemas..No more bulge dan berlipat-lipat sana sini..Sambil tu FIR berfungsi untuk passively burn fat - FIR getarkan molekul air dalam badan dan mengembangkan salur darah supaya darah kita mengalir lancar dan mudah membuang toxin dalam badan..

5- Mampu dimiliki oleh semua orang - uols boleh dapatkan secara cash, credit card dan instalment! Percaya atau tidak, Premium Beautiful corset ni yang termurah di pasaran untuk korset yang sama league dengannya..Ada korset yang lagi mahal kat luar sana, dalam range harga RM4,000- RM6,000 untuk satu set??? 

6- Jaminan baik pulih kerosakan seumur hidup..Sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge (FOC). Sampai bila-bila tau, selagi ada bentuk rupa korset..
Kerosakan yang boleh dibaiki ni seperti : 
- Koyak (bukan digunting) 
- Hook tercabut 
- Tetulang patah 

Agak-agak dengan RM2,000 ni mahal tak kalau dengan hanya RM2,000 anda -
- Guna dan pakai sepanjang hayat 
- Kos repair percuma sepanjang hayat 
- Tak perlu beli bra dan panties lagi 
- badan mantain cantik dan tak mengembang, tak menggeleber..

kalau beli pil kurus dah RM100 sebulan, jamu ketat rahim RM100 dah RM200 total dah RM2,400 SETAHUN..

RM 2400 SETAHUN vs Premium Beautiful harga RM2,000 boleh pakai bertahun-tahun..Beli Premium Beautiful Sekali Seumur Hidup..
Kesimpulanya, Premium Beautiful memang mahal kalau hanya dengar cakap orang jer.. Sampai bila asyik dengar cakap orang jer kan...Mai try contact Ida sekali,kita bual2..Harga boleh runding 😍😍..Untuk dapatkannya boleh menghubungi Ida ya,agent yang sah :