Friday, 2 June 2017

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET 2017

Assalamualaikum semua..💗💗💗

Entry kali ni Ida nak share tentang harga korset premium beautiful ni..Since ramai reader yang masuk blog Ida dan tanya mengenai harga korset ni..Jadi meh Ida reveal harga korset premium beautiful ni ya;-)

Sejak lebih kurang 23 tahun korset Premium Beautiful ini berada di pasaran,belum pernah sekali pun berlaku kenaikan harga..Namun kali ini terpaksa akur dengan kenaikan harga baru,berkuat kuasa Mac 2015 kesan dari GST..


Premium Beautiful Elegance
 Premium Beautiful Elegence

Harga untuk korset premium beautiful elegence ini bermula dari RM841 sehinggaRM3,300 bergantung pada part of premium beautiful corset yang anda inginkan




Premium Beautiful Classic
Premium Beautiful Classic

Untuk harga premium beautiful classic pula,bermula dari RM728 sehingga RM2,800 bergantung pada part dan saiz yang anda inginkan..(bagi yang saiz paling besar dan perlu ditempah harga juga berbeza)


Untuk dapatkan harga yang lebih tepat,adalah bergantung pada saiz dan ukuran badan anda..
 Kenapa pula perlu ambil ukuran badan??

ini jawapan dia >>

1. Corset premium beautiful ini custom made
Ada saiz untuk setiap bahagian corset ini..Tidak seperti corset lain yang ada di pasaran yang hanya mempunyai saiz
S,M,L,XL,XXL..Berlainan dengan premium beautiful ini yang lebih selesa dipakai kerana ianya mengambil kira setiap inci ukuran badan seseorang..

2. Measuremant juga sangat penting untuk menentukan dengan tepat harga corset premium beautiful anda 

Setiap saiz adalah berbeza harganya..Harga yang bersaiz kecil lebih murah daripada yang bersaiz besar..Setiap wanita mempunyai saiz yang berbeza beza walaupun mempunyai berat badan yang sama..Ada yang kecil di bahagian atas,tapi besar dibahagian bawah..Dan ada yang besar dibahagian atas pula tapi kecil di bahagian bawah..

Jadi kita kene la ukur dulu sayangg ;-) baru kita tau harga untuk korset kita..

Nak ukur,mudah je sayang...cara nak ambil ukuran bagi mendapatkan saiz premium beautiful ni,hanya perlukan ukuran pada empat(4) bahagian saje,iaitu : 

a) puncak dada
b) bawah dada
c) pinggang (selari dengan siku anda)
d) puncak punggung

Cara nak ukur refer gambar di bawah ni ya ;-)

Cara Ukur Premium BeautifulCara Ukur Premium Beautiful


atau kalau nak lebih mudahkan..u olls contact je Ida..berdesup Ida datang kat uolls nak tolong ukurkan dan sekali gus fittingkan terus..hihihi

Takde diskaun ke Ida??
Mestilah ada hihi..Tapi ada dua cara untuk dapatkan diskaun dari Ida,iaitu belian secara CASH atau daftar ahli (RM50) dengan Ida untuk melayakkan awak dapat beli dengan harga members.. 

Harga dah tau,tapi macam mana cara pembayaran premium beautiful ni Ida??(untuk purchase corset ini,ada beberapa cara yang boleh dibuat iaitu :)

CASH
Untuk cash anda boleh membuat pembayaran melalui online transfer atau cash deposit ke akaun Maybank dan CIMB..Atau boleh bayar cash by hand semasa fitting..Diskaun RMxxx akan diberi hanya kepada yang membeli secara cash..Banyak tau diskaun Ida bagi tau..hihihi


ANSURAN BULANAN MELALUI AGENT
Untuk ansuran bulanan bergantung pada stock availability..Awak hanya perlu sediakan salinan ic sahaja dan perlu sign agreement dengan agent..Awak juga dinasihatkan membuat bayaran melalui online banking Maybank2u. atau CIMBclicks..


Cara Bayaran :

Small Saiz
Deposit RM600 ,ansuran bulanan minimum RM200

Large Saiz
 Deposit RM600 ,ansuran bulanan minimum RM200


awak jangan malu-malu contact Ida ya..inshaaAllah harga, kita boleh runding..Yang penting awak dapat pakai pb ni untuk jaga kesihatan dan kecantikan ;-)


 ini lah ada sikit gambar customer/pengguna premium beautiful corset..Selebihnya boleh tengok entry Testimoni Premium Beautiful tau..

testimoni breast cancer premium beautiful

testimoni premium beautiful

testimoni premium beautiful


Jika berminat,u olls jangan segan silu call/whatsaap Ida ya..Ida cover seluruh malaysia,luar dari malaysia boleh pos laju :-)
Contact la Ida ya,boleh jumpa dan tengok sendiri Premium Beautiful ni tau,boleh pegang dan rasai sendiri fabrik PB yang lembut ni :-)

*** Untuk setiap belian PREMIUM BEAUTIFUL CASH,u olls layak menerima Pakej Promosi berserta Free Gift... 

Untuk dapatkanya boleh menghubungi Ida ya,agent yang sah :


Ida
013-2023797
013-2023797

No comments:

Post a Comment