Thursday, 8 June 2017

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI


HARGA HERBA MAHARANI

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan berapa harga Herba Maharani ni. Untuk pengetahuan semua, harga untuk sekotak Herba Maharani ni cuma RM113.20. Sangat berbaloi harga Herba Maharani ni kerana dalam setiap kotak, terdapat 6 biji bola putih yang mengandungi pil maharani.
Bilangan pil yang terdapat dalam setiap biji bola putih adalah 50 biji. Haa..cuba kira..
6 biji bola putih x 50 pils = 300 biji pil maharani
Berbaloi sangat kan dengan harganya..



Jom grab sekarang tau.

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI




Herba Maharani ..

Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga

 diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di 

dokumenkan di istana larangan Beijing..

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan 

berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti 

Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian

 dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) 

Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya
melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada

 kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri

 mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet

 muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan 

sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana 

Larangan di China.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja

 ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun

 seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)

- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam

 hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni 

bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan

, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya

 ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni,

 Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama 

beliau adalah Ci Xi.

Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan

 akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn

, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 

Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak

 Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di

 panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - 

kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik

 dok teringat-ingat je kat dia..huh..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, 

baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di 

mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih 

lagi tinggi pengeluarannya. 

Maharani dpt halal Jakim.. Kandungan maharani ni ditulis

 - contains 3 animals parts- suspen je kan.. ayam wuji 

(ayam hitam) utk menyuburkan badan dan rahim , tulang

 sotong - utk menyembuhkan luka2 dalaman, tanduk rusa

- menguatkan buah pinggang,saraf utama &

 jantung,kekuatan minda, anti penuaan. Kilang maharani 

berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh

 kariah masjid. hukum makan tanduk rusa sama seperti

 minum air badak (dr sumbu badak) iaitu harus..

kandungan lain adalah 13 herbs terdiri drpd berjenis2 Radix

 Panax Ginseng dan keluarganya untuk kesihatan

keseluruhan..



CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI


- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur
- Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.
Yang ni wajib dipatuhi :
- 1 bola putih iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.
- Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.
- Then, berhenti sementara hingga lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.
- Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang di bawah ni ya :
1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali
2) minum air garam waktu makan
3) minum lebih banyak air
Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani. Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)

KELEBIHAN HERBA MAHARANI:

1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.

3. Melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sendi dan lutut.

4. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan

5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.

6. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)

7. Memberi kebahagiaan kepada pasangan.

8. Anti-penuaan dan awet muda.

9. Kecantikan dan kesuburan

10. Menegangkan payudara.
11. Menegang dan memberi keanjalan pada kulit
12. Amalan semasa berpantang.
13. Meningkatkan kadar metabolisma
14. Menambah sel darah
15. Mengimbangi tekanan darah.
16. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
17. Melancarkan peredaran darah.

Lagi Kelebihan Maharani..

- Melancarkan peredaran darah
- Selaraskan kitarah haid yang tak teratur

- Sembuhkan senggugut

- Selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.

- Menggalakkan kesuburan secara semulajadi.

- Kurangkan keletihan

- Tingkatkan imunisasi disamping

- Menguatkan kaki dan tangan.

- Serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda.

- Bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang.
- Sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin.
- Kecutkan rahim dengan cepat.
- Pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga.
- Meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan..
- "Ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
- Menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
- Untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.


TESTIMONI HERBA MAHARANI


Kalau nak tau hebat ke tak Herba Maharani ni,,jom tengok apa kata pengguna maharani
Ini semua real testimoni Herba Maharani tau


HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI

Hehe..sebab ni la Herba Maharani juga dipanggil Jamu Abang Sayang tau
Atau dikenali juga Pil Jerat suami. Memang menyesal la makan maharani ni..
Kalau tau hebat macam ni..dari dulu lagi dah makan kan..hehe

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI
Senggugut ni masalah kebanyakan wanita kan. Sampai sanggup makan pain killer kalau dah sakit tu sampai guling-guling. Kerja pun sampai ambik MC. Cuba la rawat masalah senggugut tu dengan Herba Maharani ni. Insyaallah membantu sebab dah ramai sangat wanita yang tinggalkan pain killer selepas berjumpa dengan maharani..alhamdulillah..

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI

IKHTIAR HAMIL DENGAN MAHARANI

Ni pun salah satu fungsi Herba Maharani..
Kebanyakan wanita yang ada masalah untuk hamil adalah kerana masalah dalaman. Jadi Herba Maharani ni membantu menyelesaikan masalah dalaman wanita dan seterusnya membantu proses kehamilan..insyaallah..

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI

PERIOD TIDAK TERATUR

Ini pun biasa berlaku dalam kalangan wanita kan.
Insyaallah Herba Maharani membantu memulihkan masalah period tidak teratur ni..


HALAL KE MAHARANI NI???

Ini antara persoalan dan keraguan pengguna
Jangan risau kerana Herba Maharani telah mendapat pengiktirafan dan pensijilan HALAL oleh JAKIM

HARGA HERBA MAHARANI 2018 DAN TESTIMONI MAHARANI

Jangan segan-segan untuk contact Ida ye untuk sebarang pertanyaan mahupun pembelian Herba Maharani ni..
Ida alu-alukan kalau ada yang berminat nak jadi agent Herba Maharani di seluruh Malaysia ni tau.


Love,
IDA

013-2023797


(terus click link whatsapp ni untuk direct whatsapp Ida)

No comments:

Post a Comment