Sunday, 18 June 2017

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

Hai semua..hari ni Ida nak share tentang kelebihan Long Girdle Premium Beatiful

Terdapat 4 yang utama  kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni..

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

* Penggunaan renda yang fleksibel mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar


* Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaras lemak pada sekitar paha, membentuk kontur paha yang menarik. Ini part yang wanita akan suka apabila bercakap mengenai kelebihan Long Girdle Premium Beautiful. Apabila lemak di sekitar paha telah Berjaya diselaraskan, tiada lagi masalah paha bergesel (ini masalah kebanyakan wanita kan..)

* Lubang angin (jaring) direka khas berfungsi mengawal keputihan, pengaliran darah dan udara untuk mengurangkan kesan bau. Jaring yang direka khas ini akan menarik keputihan yang lama bersarang supaya keluar. Ramai yang cakap tak ada keputihan, tapi bila dah sarung Long Girdle Premium Beautiful ni..berketul-ketul keputihan keluar seakan-akan period..haaa, ini tandanya Premium Beautiful telah berjaya mengesan masalah dalaman kita..

Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

* Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu membaiki masalah perut buncit. Even belum memakai Waist Nipper Premium Beautiful, pemakaian Long Girdle Premium Beautiful sudah boleh membantu masalah perut buncit

Selain daripada itu, terdapat banyak lagi kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni.
Antaranya adalah:

* Menyokong rahim selepas melahirkan Masalah kebanyakan wanita selepas melahirkan ialah masalah rahim. Ada yang mengalami masalah rahim jatuh dan sudah semestinya ramai yang mengalami masalah rahim mengembang dan seterusnya menyebabkan masalah perut buncit

Semua masalah ini dapat diatasi dengan memakai Long Girdle Premium Beautiful
Inilah antara kelebihan Long Girdle Premium Beautiful


1) Menstabilkan hormone
Bagaimana Premium Beautiful ni menstabilkan hormone? Far Infra Red yang terdapat dalam benang Premium Beautiful membantu melancarkan peredaran darah..haaa, bila darah dah berjalan lancer..hormon pun stabil la kan


2) Mengurangkan senggugut
Senggugut selalunya terjadi kerana peredaran yang tidak lancar. Di sini sekali lagi Far Infra Red memainkan peranan. Far Infra Red yang terdapat dalam benang Premium Beautiful membantu melancarkan peredaran darah dan seterusnya mengurangkan masalah senggugut



3) Membantu pelekatan janin
Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni bukan hanya menyokong rahim selepas melahirkan malah membantu seawal pelekatan janin. Oleh sebab yang demikian, ibu-ibu yang selalu mengalami keguguran amat disyorkan untuk menyarung Long Girdle Premium Beautiful. Long girdle ini sesuai juga untuk yang sedang ikhtiar untuk hamil

4) Mencantikkan punggung
Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful

Anda ada masalah punggung leper, punggung jatuh atau tidak menarik. Haaa..ini la masanya untuk mencantikkan punggung anda. Long Girdle Premium Beautiful membantu mencantikkan kembali punggung yang bermasalah. Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni adalah mampu mengalihkan lemak supaya berada di kedudukan yang betul (menggunakan teknik alih lemak yang berkesan). 'Love shape' nipis membentuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan kedudukan pinggul. Oleh sebab itulah kita mampu dapatkan kembali shape yang asal

Seronok kan dengar cerita kelebihan Long Girdle Premium Beautiful ni..
Semoga bermanfaat ye untuk semua pembaca..

LOVE,
IDA

013-2023797






No comments:

Post a Comment