Wednesday, 30 May 2018

PROMOSI RAYA PREMIUM BEAUTIFUL

PROMOSI RAYA PREMIUM BEAUTIFUL

❌Tak mampu nak diet, kaki makan. Pantang tengok makanan sedap kat bazar dan buffet Ramadhan 🍗🍫🍟

❌Tak ada masa nak bersenam, tambah2 pula Romadhonnn, kurang tenaga nak senam ni 😅

❌Tak sanggup dah nak makan pil, serbuk untuk kurus semua. Malas nak bancuh2 dan risau kesihatan buah pinggang.

❌Tak suka sapu losyen2 panas, tak selesa

❌Tak mampu kawal perasaan jealous bila tengok orang lain nanti pakai Baju Raya nampak cantik dan kemas, tapi kita... Hmmm

Jangan risau, jangan putus asa. Saya ada penyelesaian yang mudah untuk wanita di luar sana 👇👇👇

PROMOSI RAYA PREMIUM BEAUTIFUL

💞Pakaian Dalam Pembentukan No 1 di Malaysia, Premium Beautiful💞

Kenapa wanita harus cuba PB ?
✔Diiktiraf Superbrand iaitu korset yg paling banyak terjual dan paling tinggi kualiti di pasaran!
✔Mempunyai Warranty seumur hidup, kalau koyak atau cangkuk/tetulang patah, boleh hantar repair percuma je!
✔Diiktiraf Pakar Tulang Belakang US. Sesuai untuk mereka yg mengalami masalah postur badan dan sakit belakang.
✔Fabrik yang lembut, sejuk dan meregang 360 darjah. Kalau nak pakai time bersenam, aerobic, zumba ke, pun boleh 😀
✔Fabrik yang tidak berbau

Bukan tu sahaja, Premium Beautiful ni juga dikenali sebagai "One Stop Centre" kerana fungsinya yang menyeluruh seperti di bawah👇👇👇

💞mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya
💞memberikan bentuk badan idaman
💞mencantikkan dan membentuk semula punggung dan payudara yang lebar dan jatuh
💞menetapkan rahim pada kedudukan nya serta menguatkan lagi rahim
💞melancarkan period yang tidak teratur atau berketul
💞mengatasi masalah Senggugut teruk
💞mengatasi masalah sakit belakang/bongkok/slipdisc/scoliosis
💞mengatasi masalah dalam rahim seperti cyst dan fibroid

Jangan fikir lama-lama,
Saya nak tawarkan Diskaun Ramadhan up to RM500 + 6% GST Waived bersama FREE Gift Special!!

Berminat nak saya share lanjut tentang Cara Pembayarannya?

Direct whatsapp saya +60132023797 😊

Tak sabar saya nak pakaikan PB untuk wanita di luar sana supaya boleh Beraya dengan "Badan baru" dan penuh Confident! 😀